Chris Pratt şi Anna Faris fac terapie de cuplu. Îşi mai dau o şansă?

24 august, 2017
Premiere Of Disney And Marvel's "Guardians Of The Galaxy Vol  2"   Red Carpet jpeg

Când şi-au anunţat divorţul acum câteva săptămâni, toată lumea a fost dezamăgită. Acum, aflăm că cei doi nu au renunţat încă, de fapt, la ideea de cuplu şi că fac eforturi pentru a înţelege mai bine ce se întâmplă cu ei.

Anna şi Chris fac terapie de cuplu

Au anunţat că divorţează după opt ani de mariaj, însă, la câteva săptămâni distanţă de la anunţ, Chris Pratt şi Anna Faris au decis să facă terapie de cuplu, potrivit spuselor unui apropiat pentru revista ”Life & Style”.

Chipurile, actriţa de 40 de ani şi actorul din „Jurassic World” nu se grăbesc să depună actele de divorţ şi nici să se mute separat, căci au decis să facă terapie de cuplu pentru a vedea dacă lucrurile pot fi reparate între ei. ”Este pentru prima dată când merg la consiliere împreună şi, culmea, se întâmplă după ce s-au despărţit. (...) Sunt implicaţi în asta. Încearcă să reducă presiunea dintre ei făcând asta departe de lumina reflectoarelor. Încă e foarte multă dragoste între ei”, spune o sursă de încredere din anturajul celor doi.

Familia lor.

O altă sursă a declarat că ajută foarte mult faptul că încă locuiesc împreună, în reşedinţa lor din Los Angeles, alături de fiul lor Jack. Sperăm, aşadar, că cei doi vor ajunge la un numitor comun şi că neînţelegerile vor fi rezolvate. Totuşi, n-ar fi de dorit să se repete cazul Ben Afleck – Jennifer Garner, care au amânat atât de mult decizia divorţului şi care au făcut un al treilea copil doar pentru a-şi salva mariajul.

Amintim că-n urmă cu câteva săptămâni actorii Chris Pratt şi Anna Faris îşi anunţau separarea:  „Cu tristeţe, Anna şi cu mine vă anunţăm că ne vom separa din punct de vedere juridic. Am încercat din greu să remediem situaţia şi suntem cu adevărat dezamăgiţi. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc nespus de mult, aşa că, pentru binele lui, dorim să păstrăm aceeastă situaţie cât se poate de privată. ”

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg