Christina Aguilera şi-a bătut copilul?

26 august, 2011

Imaginile cu celebra cântăreaţă şi fiul ei de 3 ani, surprinse într-un aeroport, au dat naştere zvonurilor că vedeta este o mamă agresivă din cauza vânătăilor pe care le are micuţul Max în jurul ochilor. De când s-a despărţit de soţul ei, Christina şi-a schimbat radical comportamentul: consumă alcool

Imaginile cu celebra cântăreaţă şi fiul ei de 3 ani, surprinse într-un aeroport, au dat naştere zvonurilor că vedeta este o mamă agresivă din cauza vânătăilor pe care le are micuţul Max în jurul ochilor.

De când s-a despărţit de soţul ei, Christina şi-a schimbat radical comportamentul: consumă alcool într-un mod incontrolabil, îi demonstrează iubitului ei dragostea pe care i-o poartă prin locuri publice, în văzul lumii, s-a îngrăşat destul de mult şi a amânat câteva concerte în trecutul nu foarte îndepărtat. Ce urmează? Nu s-ar mira nimeni dacă vedeta ar urma exemplul lui Britney Spears şi şi-ar maltrata copilul.

Iar fotografiile cu băiatul ei, Max (3), apărute recent în presa de peste Ocean, au dat apă la moară celor care susţin că Aguilera a devenit o mamă denaturată. Considerând nedrepte acuzaţiile care i se aduc vedetei, apropiaţii ei au făcut câteva declaraţii în TMZ şi Us Weekly: „Informaţiile privind faptul că nu ar fi o mamă bună nu sunt corecte. Mai mult de atât, sunt dezgustătoare! Christina e o mămică minunată! Max e un băieţel jucăuş, activ, care trăieşte într-un cămin unde se simte iubit şi în siguranţă.” OK, dar ce explicaţie primim pentru vânătăile copilului?

foto: www.celebitchy.comRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg