Cine este femeia care va moşteni averea de 300 de milioane de dolari a lui Prince?

25 aprilie, 2016
36th Annual NAACP Image Awards   Show jpeg

Prince a murit pe 21 aprilie

Ca de obicei, în cazul legendarelor vedete care pleacă dintre noi fără să lase în urmă moştenitori sau măcar o văduvă care are dreptul la veniturile celui în cauză, rudele apropiate sunt cele care se trezesc îmbogăţite peste noapte.

Din păcate, acesta poate fi cazul lui Prince, artistul care a decedat pe 21 aprilie, la 57 de ani, şi care, umblă vorba, n-ar fi lăsat în urma lui vreun testament.

În acest caz, Tyka Nelson, 55 de ani, este cea care va fi îndreptăţită să fie responsabila imperiului financiar construit de Prince în cei 40 de ani de cariera, aceasta fiind cea mai apropiată rudă a lui.

Tyka şi-a încercat norocul şi în muzică, fără succes

Cât de apropiaţi erau cei doi fraţi? Se spune că Prince şi Tyka s-ar fi apropiat mai ales în ultimii ani, după o perioadă în care nu erau în termeni prea buni, din cauză dependenţei de droguri a lui Tyka şi a faptului că aceasta a recurs la prostituţie pentru a-şi putea creşte copiii, pe Sir Montece Laeil Nelson şi President LenNard Laeil Nelson.

Ei bine, această femeie este posibil să moştenească nu doar cele 300 de milioane de dolari din conturile fratelui său, ci şi prestigiosul catalog muzical al artistului, considerat a valora circa 500 de millioane de dolari. Ca să nu mai vorbim de înregistrările pe care Prince încă nu apucase să le lanseze şi care, după decesul iconului, vor valora mult mai mult.

Tyka nu este căsătorită şi este cea mai aporpiată rudă a artistului divorţat de două ori, ai cărui părinţi, John L. Nelson şi Mattie Shaw, sunt la rândul lor decedaţi.

„Eram o mamă singură, iar băieţii mei erau mici copii. Mi-am vândut corpul pentru mâncare, bani şi pamperşi“, s-a scuzat Tyka în 2003, atunci când s-a şi internat la dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţă.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp