Cine i-a ucis pe Tupac şi Notorious BIG?! Un nou documentar acuză un artist celebru

5 februarie, 2016
notorious big biggie smalls 500x509 png

Cazul morţii misterioase a celebrului rapper Tupac Shakur, cât şi al uciderii lui Biggie Smalls, alt artist consacrat al hip-hopului american din ’90, sunt iarăşi în atenţia publicului, odată cu documentarul care urmează a fi lansat pe Netflix, “Murder Rap”.

Noi dezvăluiri şocante ale unui fost detectiv LAPD (Departamentul de Poliţie din Los Angeles) îndreaptă toată atenţia asupra unui mare star actual, tot din lumea muzicii. Fostul poliţist susţine, în filmul documentar, că de moartea tragică a lui Tupac din 1996 a fost orchestrată de mogulul muzicii hip-hop, Sean Diddy Combs.

Tupac Shakur a fost ucis în 1996, la doar 25 de ani

Se mai zvonise că celebrul artist de 46 de ani ar fi în spatele uciderii rapperului, dar mărturiile venite din partea poliţistului vin să tulbure apele şi mai mult. Aflând de crima plănuită de Sean Diddy Combs, pe-atunci alfa al generaţiei de artişti East Coast, şi producătorul Suge Knight – din gaşca West Coast – ar fi orchestrat o crimă în gaşca rivală, a lui Diddy – ucigându-l pe Biggie Smalls (Notorious BIG).

Christopher George Latore Wallace a murit în 1997, tot la 25 de ani

Este unul dintre cele mai tragice cazuri de rivalitate în industria muzicii hip hop în care au căzut victime doi mari artişti talentaţi care-au devenit idoli ale generaţiilor de tineri şi-acum.

[caption id="attachment_393541" align="alignnone" width="600"] P Diddy şi Notorious BIG, cel pe care l-a făcut faimos şi căruia i-a adus şi moartea, spun surse[/caption]

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg