Cine-o urăşte pe Kim Kardashian?

18 iunie, 2012

Clubul celor cărora starleta le este dragă ca sarea-n ochi a devenit neîncăpător.

Clubul celor cărora starleta le este dragă ca sarea-n ochi a devenit neîncăpător. Daţi pagina să vedeţi noii membri!

Paris Hilton

De când petrecăreaţa blondă a rupt orice legătură cu varianta ei brunetă, aceasta din urmă a prosperat, în timp ce Paris a ajuns să fie întrebată dacă nu cumva i-a trecut timpul. Iar seminţele urii au fost semănate pe terenul fertil al invidiei din sufletul blondei, care nu poate suporta să fie eclipsată. „Paris crede că diva nu a fost o prietenă fidelă şi că a folosit-o doar pentru a deveni faimoasă. Mai mult, Paris este extrem de geloasă pe succesul reality show-ului lui Kim, cu atât mai mult cu cât propriul ei show, un adevărat dezastru, a fost anulat“, declară o sursă pentru RadarOnline.com. Ca să nu mai punem la socoteală că ultimul iubit al lui Paris, DJ Afrojack, nu este nici pe departe atât de cunoscut precum Kanye West, care se iubeşte cu focoasa Kim. O invidie cu iz de piţi, am spune noi!

Beyoncé

Şi-a închipuit, cumva, Kim Kardashian că va deveni cea mai bună prietenă a cuplului Beyoncé-Jay-Z, dacă e iubita lui Kanye? Ei bine, s-a gândit greşit, căci Queen B nu i-a dat brunetei biletul de intrare în clubul ei select de prieteni. Mai mult, cântăreaţa l-a avertizat şi pe amicul soţului ei, Kanye, să nu-şi aducă noua achiziţie în grupul lor. Şi probabil că s-a înfuriat când acesta nu s-a ţinut de cuvânt şi când a văzut fotografiile cu Kim, Kanye şi… Jay-Z într-un club din Londra. Asta ca să nu mai vorbim despre faptul că B i-a dat ocazia să intre în culisele concertului ei, rugând-o să nu divulge nimic din ce va vedea acolo. Kim a profitat, însă, de moment şi s-a pozat cu membrii formaţiei lui Beyoncé, postând apoi imediat fotografiile pe Twitter.

Janice Dickinson

Înainte de toate, pentru cine nu ştie, Janice Dickinson a fost un supermodel celebru în anii ’80. Şi una dintre vedetele care o urăsc cu pasiune pe Kim. „Paris Hilton, Kim Kardashian? Târfe, prostituate şi târfe. Asta sunt ele! Căsnicia falsă a lui Kim a fost dezgustătoare, deoarece a fost făcută pentru bani. Este o impostoare“. Cuvinte mari? Nu încă. După incidentul în care Kim a fost împroşcată cu făină pe covorul roşu, cine credeţi că a aplaudat prima? „Să arunci făină pe cineva e nepoliticos. Kim trebuie acoperită cu bandă adezivă şi rostogolită prin pene! Sunt de-acord cu PETA. Oricine poartă blană este dezgustător. În special, Kim Kardashian! Este prost crescută şi dezgustătoare“. Nu trebuie să repeţi, Janice, am înţeles din prima!

Anna Wintour

Kim ar fi dat orice să-şi plimbe formele voluptuoase pe covorul roşu al prestigioasei gale anuale Met. Nu şi dacă gurul absolut al modei are ceva de spus. Vorbim despre redactorul-şef al „Vogue“ America, Anna Wintour, care a cerut clar să nu prindă picior de starletă la eveniment. „Anna o urăşte pe Kim. Şi de ce-ar fi invitată la acest eveniment? Aici vin doar cele mai mari staruri din lume, iar Kim nu se califică. Un bilet la gală este 25.000$, dar Kim nu şi-l poate cumpăra dacă Anna n-o vrea acolo. Anna Wintour nu ar pune-o pe Kim Kardashian pe coperta «Vogue» nici moartă. Cât timp este Anna şefă, n-o veţi vedea pe Kim în «Vogue»“, a declarat o sursă pentru RadarOnline.com.

Foto: hepta, guliver/ getty images/splash news, shutterstockRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg