Ciudat! Michael Jackson nu se apropia de soţia lui nemachiat şi ţipa: „Nu te uita la mine!“

20 martie, 2019
1 mj lisa main jpg jpeg

Scheletele de sub patul lui Michael Jackson încep să vadă lumina zilei. Mai nou, s-a aflat că regele muzicii pop nu putea întreţine relaţii sexuale dacă nu purta make-up. Mai savuros de atât e că cea care face aceste dezvăluiri e fosta lui soţie!

Lisa-Marie Presley, prima soţie a lui Michael Jackson, a dat publicităţii nişte informaţii greu de digerat! Aceasta îl apără în faţa acuzaţiilor de pedofilie, spunând că a fost un amant desăvârşit, cu toate că avea nişte obiceiuri stranii în pat.

6 mj lisa jpg jpeg

Amant desăvârşit, dar cu obiceiuri ciudate

Fiica lui Elvis Presley le-a povestit prietenilor ei că dimineaţa, când ar fi dorit să-şi trezească soţul cu sărutări, acesta ar fi sărit din pat şi s-ar fi îndreptat spre baie, pentru ca aceasta să nu-i vadă chipul nemachiat. ”El ţipa: Nu, nu te uita!, apoi fugea spre baie”, le-a relatat aceasta prietenilor ei.

stanga
dreapta
2 if002 649610 jpg jpeg
3 lisa marie presley michael jackson gettyimages 771744 jpg jpeg
4 lisa marie prssley profimedia 0098340086 jpg jpeg
5 lisa presley mj png jpeg
6 mj lisa jpg jpeg
1 mj lisa main jpg jpeg

Mai mult de atât, acesta n-ar fi acceptat să întreţină relaţii sexuale cu soţia lui fără să poarte make-up ori să fie văzut, la lumina zilei, complet gol. ”Prima dată, a (n.r. Lisa-Marie Presley) a aprins lumina după sex, iar Jackson a fugit din pat la baie, pentru ca ea să nu-i vadă corpul. S-a întors după 20 de minute, machiat şi purtând un halat de mătase. Apoi au făcut sex din nou.”, relatează prietenul din copilărie al lui Michael Jackson, care era la curent cu ciudăţeniile artistului.

Purta bijuterii şi îi plăcea role-play-ul în pat

Iar asta n-ar fi tot. Potrivit declaraţiilor făcute de prima soţie, într-un cerc de prieteni, lui MJ i-ar fi plăcut să poarte bijuterii în pat: ”Îi plăcea să poarte bijuterii în pat. Le plăcea să joace roluri, deşi Lisa n-ar spune niciodată cine pe cine a jucat.”, mai spune respectiva sursă, pentru The Sun.

Au fost căsătoriţi doi ani

5 lisa presley mj png jpeg

Fiica lui Elvis Presley şi Michael Jackson au fost căsătoriţi din 1994 şi până în 1996. MJ s-a căsătorit în anul în care a divorţat de Lisa-Marie Presley cu cea de-a doua lui parteneră, Debbie Rowe.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg