Claudia Schiffer, în pericol de moarte?

23 martie, 2010

Soţul supermodelului, Matthew Vaughn, este îngrozit de posibilitatea ca Schiffer să fie asasinată. Motivul acestor temeri sunt unii fani obsedaţi de Claudia, care nu-i dau acesteia pace. În 2002, un italian a fost internat într-un spital de boli mentale, după ce a fost găsit pe proprietatea supermodelului de nouă ori, iar, în 2004, un canadian a fost deportat din Anglia de două ori pentru că ajunsese, de asemenea, pe terenul celor doi. Dar un alt incident l-a speriat foarte tare pe Matthew: „Am intrat, într-o bună zi, în bucătărie, unde am găsit un bărbat care stătea la masă. Avea o pungă la el. Prima reacţie a fost să-i spun să iasă imediat din casă, apoi m-am gândit că putea avea un cuţit sau un pistoll, iar copiii mei şi soţia dormeau liniştiţi la etaj.

Soţul supermodelului, Matthew Vaughn, este îngrozit de posibilitatea ca Schiffer să fie asasinată. Motivul acestor temeri sunt unii fani obsedaţi de Claudia, care nu-i dau acesteia pace.

În 2002, un italian a fost internat într-un spital de boli mentale, după ce a fost găsit pe proprietatea supermodelului de nouă ori, iar, în 2004, un canadian a fost deportat din Anglia de două ori pentru că ajunsese, de asemenea, pe terenul celor doi. Dar un alt incident l-a speriat foarte tare pe Matthew: „Am intrat, într-o bună zi, în bucătărie, unde am găsit un bărbat care stătea la masă. Avea o pungă la el. Prima reacţie a fost să-i spun să iasă imediat din casă, apoi m-am gândit că putea avea un cuţit sau un pistoll, iar copiii mei şi soţia dormeau liniştiţi la etaj. Şi atunci m-am trezit că i-am oferit o cană cu ceai. Apoi am sunat pe furiş după ajutor. Era un tip foarte ciudat! Judecătorul a hotărât să fie extrădat. A fost, aşadar, băgat într-un taxi, care trebuia să-l ducă la aeroport. Când colo, el i-a spus şoferului să îl ducă înapoi la casa noastră. Poliţistul l-a întrebat după aceea dacă îşi dă seama că va fi arestat când va intra iar pe proprietatea noastră, iar el a răspuns că ştie asta, dar a sărit apoi iar gardul la noi în curte. Aşa am ajuns să mă tem pentru viaţa soţiei mele.”Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}