Clienţii VIP ai centrelor de reabilitare şi dezintoxicare

25 octombrie, 2016
FotorCreated jpeg

Din afară, să fii vedetă la Hollywood este foarte posh & cool, numai că viaţa lor nu a fost mereu ca pe covorul roşu.

Câştigi mulţi bani, îţi permiţi tot ce îţi doreşti, ajungi în locuri greu accesibile oamenilor de rând şi întâlneşti mereu oameni interesanţi. Ce poţi să îţi doreşti mai mult? Ei bine, e mult mai greu să supravieţuieşti în lumea showbiz-ului decât pare. Mulţi nu „suportă” aşa uşor celebritatea şi ajung depresivi, alcoolici sau dependenţi de substanţe interzise. Şi li s-a întâmplat mai multor vedete decât credem. Iată câteva dintre cele care au făcut o vizită centrelor de specialitate pentru a-şi salva cariera şi viaţa.

Ben Affleck

image

Actorul a ajuns la dezintoxicare în 2001, după ce ani de zile s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool. Nici nu vă gândiţi cine l-a ajutat să găsească cea mai bună cameră în cel mai bun centru de acest gen: Charlie Sheen, şi el un client fidel.

 Drew Barrymore

image

Actriţa a ajuns la dezintoxicare de două ori, prima dată chiar la 13 ani pentru abuz de substanţe interzise. Drew a declarat în numeroase interviuri că era prea tânără pentru succesul pe care îl avea şi nu a ştiut să-l gestioneze corect. În plus, a povestit că a început să bea la 9 ani, a fumat iarbă la 10 ani, iar la 12 ani priza cocaină. Cam precoce pentru aceste vicii dure, dar se pare că a reuşit să depăşească momentul şi să ne delecteze cu câteva producţii bunicele.

Matthew McConaughey

image

Blondul a fost nevoit să spună “OK, OK, merg la dezintoxicare” după ce poliţia a găsit droguri în toată locuinţa lui, în timp ce el cânta gol la tobe. Cumva, ni-l putem imagina pe Matt făcând asta chiar şi perfect lucid, numai că în trecut lucrurile nu stăteau chiar aşa. Dependenţa de droguri l-a determinat pe impresarul lui să îl forţeze să meargă la dezintoxicare pentru că altfel întreaga sa carieră era în pericol. Acum putem spune că ar fi fost o mare pierdere pentru Hollywood, nu-i aşa?!

 Jon Hamm

image

Jon a petrecut 30 de zile la dezalcoolizare, susţinând că succesul serialului Mad Men l-a copleşit. Acesta a început să consume alcool încă din timpul filmărilor, dar a renunţat la timp, acum fiind “vindecat” complet.

Matthew Perry

image

Şi el client fidel al centrelor de gen, actorul a intrat pentru prima oară la dezintoxicare în 1997 şi povesteşte că nu îşi aminteşte ce a filmat în trei ani din serialul Friends. În 2001, făcea din nou o vizită la centru pentru dependenţă de opium, amfetamine şi alcool. Nu e de mirare că îşi cunoaşte viaţa doar povestită de alţii, căci nu stătea prea bine cu memoria la acea vreme.

 Angelina Jolie

image

Actriţa este recunoscută pentru viaţa zbuciumată din adolecenţă şi tinereţe. Astfel, ea a fost forţată de prieteni şi producători să se interneze pentru a ajunge pe calea cea dreaptă. La prima vizită în centrul de dezintoxicare, în 1998,  Angie era dependentă de cocaină, heroină, ecstazy şi LSD. Cam multe am putea spune, dacă ne uităm acum cum pozează în Sfânta Angelina, acuzandu-l pe Brad că fumează prea multă iarbă.

Daniel Radcliffe

image

Considerat “băiatul care a băut prea mult”, Daniel a recunoscut că filmările pentru Harry Potter l-au copleşit. Acesta a povestit că nu a putut ţine pasul cu succesul personajului său, iar multe scene au fost filmate în timp ce el era beat şi abia îşi ţinea ochii deschişi. Mai exact, cele mai multe în Half-Blood Prince şi în Deathly Hallows.

Mary-Kate Olsen

image

A fost sora care a decis că are nevoie de ajutor pentru a-şi trata tulburarea alimentară care o transformase în anorexică. Ea susţine că a dobândit această “boală” când a realizat că nu îşi mai doreşte să fie actriţă, dar nu ştia ce altă carieră să îmbrăţişeze. Acum, însă, a absolvit cu success universitatea din New York şi are o linie vestimentară de success împreună cu sora ei, Ashley.

Demi Moore

image

De la extaz la agonie, cam aşa poate fi definită viaţa actriţei. Prima dată a fost internată timp de două săptămâni, în anii ’80, pentru dependenţă de cocaină. Apoi în 2011 pentru stres şi oboseală cronică şi încă o dată după despărţirea de Ashton Kutcher. Nu i-a fost prea uşor, se pare, dacă ne amintim fotografiile făcute de paparazzi în care diva era de nerecunoscut.

Kirsten Dunst

image

Toată lumea a crezut că aceasta s-a internat la reabilitare pentru că petrecea prea mult cu alcool şi droguri, însă ea a recunoscut mai târziu că depresia a fost cea care a răpus-o. Acum succesul i se pare firesc şi ţine pasul cu el.

Gerard Butler

image

A fost rănit grav în urma unui accident suferit la surf şi a abuzat de analgezicele recomandate de medici. A devenit aşa de nervos şi agitat în urma supradozării, încât s-a dus de bună voie la dezintoxicare. Recuperarea a fost rapidă şi fără urmă de recidivă.

Eva Mendes

image

Înainte de a fi invidiată de mai toată populaţia feminină pentru că a devenit doamna Ryan Gosling, Eva s-a internat într-un centru de dezintoxicare în 2008 pentru abuz de substanţe interzise.

Shia LaBeouf

image

Actorul a fost dat afara din franciza Transformers pentru că a fost internat la dezintoxicare pentru abuz de droguri şi la un centru de reabilitare pentru că nu îşi mai putea stăpâni pornirile violente.

Eric Dane

image

Even McSteamy a avut şi el nevoie de ajutor, cândva. Eric s-a internat într-un centru de specialitate pentru a scăpa de dependenţa de analgezice. Se pare că dobândise această dependenţă după un accident suferit la coloană.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg