Cocaină, consum de alcool şi obiceiuri nesănătoase. Iată cum a ajuns Johnny Depp (54)!

4 iunie, 2018
johnny depp jpeg

Aflat în turneu european cu trupa sa, Hollywood Vampires, Johnny Depp a surprins cu aspectul lui fizic actual. Actorul de 54 de ani a trecut printr-o transformare fizică totală în ultimele luni, iar acum a ajuns de nerecunoscut!

A slăbit foarte mult

Cele mai recente fotografii surprins cu Johnny Depp stârnesc îngrijorare! Actorul este vizibil slăbit şi îmbătrânit, iar fanii sunt de părere că acesta ar suferi de o boală cumplită. Cârcotaşii au, însă, o altă teorie. Aceştia din urmă susţin că obiceiurile nesănătoase ale starului hollywoodian s-au înmulţit de când s-a dedicat muzicii, iar dependenţa de droguri şi alcool i-ar fi pus capac. ”Cred că eroul meu e grav bolnav”, ”Arată de parcă cineva a sustras viaţa din el”, au fost doar câteva dintre părerile exprimate în mediul online după ce fotografiile cu Johnny Depp au devenit virale.

Una dintre fotografiile care au stârnit îngrijorarea fanilor

Ei bine, adevărul n-a ieşit la iveală încă, reprezentanţii actorului întârziind cu o declaraţie în legătură cu acest subiect. Este de notoritate, însă, faptul că actorul se luptă cu o dependenţă de alcool, ceea ce a şi dus la divorţul de Amber Heard, dar şi că drogurile au reprezentat întotdeauna o tentaţie pentru el. Totuşi, presa internaţională aminteşte că Depp a filmat, vara trecută, pelicula ”Richard Says Goodbye”, în care joacă rolul unui bărbat pe patul de moarte. Deci, să aibă probleme în a se recupera după acest rol?

Vizibil slăbit şi îmbătrânit

Amintim şi că-n luna noiembrie a anului trecut, actorul a participat la emisiunea lui Graham Norton, iar discursul lui era iraţional. Atunci mulţi au speculat că actorul de 54 de ani ar fi fost beat, ori drogat, comportamentul lui fiind unul iraţional şi nemaiîntâlnit.

Acum o lună, actorul a intrat într-o altercaţie cu un regizor de platou al noului său film, ”City of Lies”. Starul ar fi încercat să-l lovească, ţipând totodată: ”Îţi dau 100.000 de dolari dacă mă loveşti în faţă”. Confruntarea ar fi avut loc după ce Johnny Depp, care regiza acea scenă, ”fumase şi băuse totată ziua, pe platoul de filmare”.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg