Copii mici, probleme mari

16 noiembrie, 2010

În multe cazuri, urmaşii vedetelor n-au o copilărie prea uşoară. Presiunea celebrităţii părinţilor atârnă greu pe umerii lor fragili. Suri Cruise Fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes primeşte tot ce-şi doreş­te, mai puţin permisiunea de-a fi copil. Mulţi părinţi îşi ridică odrasla pe un piedestal, dar celebrul cuplu întrece orice limită. „E o femeie foarte puternică“, a

În multe cazuri, urmaşii vedetelor n-au o copilărie prea uşoară. Presiunea celebrităţii părinţilor atârnă greu pe umerii lor fragili.

Suri Cruise

Fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes primeşte tot ce-şi doreş­te, mai puţin permisiunea de-a fi copil. Mulţi părinţi îşi ridică odrasla pe un piedestal, dar celebrul cuplu întrece orice limită. „E o femeie foarte puternică“, a declarat Katie în 2008 despre Suri, care pe-atunci avea doar 20 de luni! „Sunt mândră de ea. E foarte inteligentă şi ambiţioasă. De fapt, ea e cea care mă învaţă pe mine o mul­ţime de lucruri – mai mult decât o învăţ eu pe ea!“ Fireşte, Suri, acum în vârstă de patru ani, e o fetiţă adorabilă, dar felul în care Tom şi Katie o educă s-ar putea întoarce împotriva ei mai târziu.

Se îmbracă precum o femeie

„Suri e manechinul familiei Cruise“, comentează stilistul Tim Gunn, de la show-ul lui Heidi Klum, „Project Runway“. „În multe privinţe, e o victimă a modei, ceea ce e total nepotrivit pentru vârsta ei. Mi-e milă de Suri.“

Deja se machiază

La patru ani, Suri face cumpărături la Sephora şi se rujează. „Când cei mici vor ceva, n-ai încotro şi trebuie să le faci pe plac“, se justifică tatăl.

Petrece prea mult timp pe platourile de filmare

Suri merge adesea acolo unde mama sa, Katie, are filmări. Şi toţi cei din echipă, fiind foarte stresaţi şi obosiţi, aşteaptă de la ea să se comporte ca un adult.

Shiloh Jolie-Pitt

Nici nu apucă bine Shiloh să-şi facă prieteni într-un loc, că deja îşi strânge lucruşoarele şi se urcă în avion cu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Fetiţa de patru anişori îşi urmează faimoşii părinţi pretutin­deni, fiind privată de liniştea unei case stabile. Există doar un obicei de care ea, fraţii şi surorile sale se aga­ţă, în nevoia lor de statornicie şi de echilibru: să mănânce la fast fooduri, oriunde s-ar afla. „E singura constan­tă pentru aceşti copii“, explică o sursă apropiată familiei. În rest, cercul de colegi de joacă şi programul ordonat, cu care ar trebui învăţat orice copil, lipsesc cu desă­vârşire din viaţa fetiţei. E drept că familia Jolie-Pitt e foarte mare. Totuşi, Shiloh, ca şi ceilalţi copii ai cuplului, cresc izolaţi.

Nu se poate ataşa de alţi copii

Fetiţa a fost înscrisă temporar pentru cursuri preşcolare la Liceul Francez din Budapesta, acolo unde mama sa realizează primul ei film în calitate de regizor. Odată finalizată pelicula, Shiloh se va despărţi însă de noii săi colegi.

S-ar juca mai degrabă cu băieţii

Să fie stilul băieţos un semn al suferinţei micuţei? Oricum ar fi, n-are nici măcar ocazia de-a se juca cu fraţii ei, Maddox (9) şi Pax (6), care se maturizează mai repede. Shiloh e astfel lăsată în urmă, cu surioara Zahara (5), mult prea diferită de ea.

S-a retras în propria lume

S-a obişnuit deja să se joace singură, îmbrăcându-se adesea în pirat. Angelina nu e însă îngrijorată: spune că se comporta la fel, pentru că şi ea a avut o copilărie dificilă.

Foto: Guliver/Splash News/Wireimage, NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg