Copiii lui Michael Jackson l-ar putea ajuta pe doctorul Murray!

3 octombrie, 2011

Este ceea ce susţine o sursă apropiată familiei Jackson, în cazul în care Prince şi Paris ar depune mărturie în procesul doctorului.

Este ceea ce susţine o sursă apropiată familiei Jackson, în cazul în care Prince şi Paris ar depune mărturie în procesul doctorului.

Deşi potrivit TMZ copiii megastarului au decis să boicoteze acest proces, întrucât rememorarea morţii tatălui lor este o experienţă traumatizantă pentru ei, Prince şi Paris sunt hotărâţi să depună mărturie, dacă va fi nevoie. Iar o sursă apropiată familiei Jackson spune că această mişcare ar putea fi în defavoarea procurorilor, care l-au acuzat pe doctorul Murray de uciderea lui Michael Jackson prin administrarea de propofol, un puternic anestezic, pe post de somnifer. "Prince şi Paris l-au adorat pe Murray şi l-au văzut ca pe un trimis al lui Dumnezeu pentru tatăl lor. Ei ştiau că tatăl lor depindea de doctorul Murray pentru a supravieţui şi că Michael ţinea enorm la el. Abia după moartea lui şi-au schimbat părerea despre doctor. Dar dacă ar depune mărturie, ar putea sfârşi prin a furniza dovezi care l-ar susţine pe Murray. Punctul lor de vedere l-ar putea salva de la închisoare, pentru că s-ar putea să-l favorizeze în ochii juraţilor", a declarat sursa, citată de TMZ şi Daily Mail. Altfel spus, Prince şi Paris l-ar putea ajuta fără să vrea pe Murray, pentru că au doar amintiri pozitive despre el.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg