Copiii lui Michael Jackson l-ar putea ajuta pe doctorul Murray!

3 octombrie, 2011

Este ceea ce susţine o sursă apropiată familiei Jackson, în cazul în care Prince şi Paris ar depune mărturie în procesul doctorului.

Este ceea ce susţine o sursă apropiată familiei Jackson, în cazul în care Prince şi Paris ar depune mărturie în procesul doctorului.

Deşi potrivit TMZ copiii megastarului au decis să boicoteze acest proces, întrucât rememorarea morţii tatălui lor este o experienţă traumatizantă pentru ei, Prince şi Paris sunt hotărâţi să depună mărturie, dacă va fi nevoie. Iar o sursă apropiată familiei Jackson spune că această mişcare ar putea fi în defavoarea procurorilor, care l-au acuzat pe doctorul Murray de uciderea lui Michael Jackson prin administrarea de propofol, un puternic anestezic, pe post de somnifer. "Prince şi Paris l-au adorat pe Murray şi l-au văzut ca pe un trimis al lui Dumnezeu pentru tatăl lor. Ei ştiau că tatăl lor depindea de doctorul Murray pentru a supravieţui şi că Michael ţinea enorm la el. Abia după moartea lui şi-au schimbat părerea despre doctor. Dar dacă ar depune mărturie, ar putea sfârşi prin a furniza dovezi care l-ar susţine pe Murray. Punctul lor de vedere l-ar putea salva de la închisoare, pentru că s-ar putea să-l favorizeze în ochii juraţilor", a declarat sursa, citată de TMZ şi Daily Mail. Altfel spus, Prince şi Paris l-ar putea ajuta fără să vrea pe Murray, pentru că au doar amintiri pozitive despre el.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg