Courteney Cox, înlocuită după 3 luni! Cu cine se iubeşte fostul ei logodnic?

9 martie, 2016
blur jpeg

...Cu o femeie mult mai tânără, de origine irlandeză şi, printre altele, de profesie model! Johnny McDaid, care s-a despărţit acum 3 luni de actriţa cu care plănuia nunta, s-a cuplat deja cu o altă femeie – de data asta, mai aproape de el geografic!

Textierul trupei Snow Patrol, în vârstă de 39 de ani, pare s-o fi uitat deja pe Courteney Cox, cu care a fost logodit timp de un an şi jumătate! „Responsabila” acestui lucru este o irlandeză tânără şi voioasă, pe numele ei Meghann Scully – reporter, editor video, blogger, social media manager, jurnalist şi model în timpul liber. Pfiu, multe atribuţii pentru cea care a înlocuit-o pe Courteney, deşi nu se ridică la nivelul faimei celei din urmă. Totuşi, fosta ştiristă de la MTV a ajuns la inima lui McDaid.

Noua cucerire a lui McDaid, în vârstă de 27 de ani: Meghann Scully

Surse citate de publicaţia “The Sun” susţin că Meghann şi fostul logodnic al lui Courteney s-au cuplat în secret acum câteva săptămâni, la un eveniment monden din Los Angeles, şi ce de atunci se întâlnesc. “Johnny e foarte relaxat, adesea se gândea că relaţia cu Courteney era foarte serioasă. Acum e single şi vrea să se distreze şi să se bucure de viaţă. Simte că are multe în comun cu Meghann şi vrea s-o cunoască mai bine. Amândoi sunt direcţi şi ştiu ce vor. E devreme încă, dar se plac mult şi par entuziasmaţi”, a spus una dintre surse. Tânăra de 27 de ani are legătură şi cu vedetele, cu unele s-a pozat chiar, la petreceri, dar promovează pe blogul ei şi un stil de viaţă hollywoodian.

Meghann s-a pozat cu Johnny

Cât despre Courteney Cox, în vârstă de 51 de ani, ne pare rău că a mai ratat o şansă la o căsnicie fericită alături de un om care părea potrivit pentru ea. Poate e mai bine astfel, în orice caz. Ea şi Johnny McDaid s-au cunoscut prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran, s-au iubit intens şi s-au logodit la 6 luni după.

image

Din păcate, după un an şi jumătate de logodnă, nu au căzut de comun acord cu locul în care vor trăi împreună – actriţa dorea să rămână în Los Angeles, în timp ce McDaid dorea să se mute în Regatul Unit.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg