Courteney Cox şi-a găsit pe altcineva, la o lună după anularea logodnei

26 decembrie, 2015
Courteney Cox jpeg

A trecut abia o lună de când starul din Cougar Town ar fi fost părăsită de logodnicul mai tânăr, Johnny McDaid din trupa Snow Patrol, dar se pare că suferinţa ar fi aruncat-o în braţele altcuiva, deja. Căci gurile rele vorbesc despre o nouă idilă – una de vindecare după anularea logdnei mai sus menţionate – cu un alt actor cunoscut, Will Arnett.

Will Arnett este star în Arrested Development

Courteney (51) şi Will (45) au fost surprinşi de paparazzi luând cina în oraş, la restaurantul Palm din Beverly Hills. Desigur, cei doi nu au dat semne directe de afecţiune, dar s-au purtat discret şi rezervat faţă de cei din jur. Ambii actori s-au îmbrăcat casual pentru întâlnirea din 22 decembrie, fiind prieteni de ceva timp. Însă este ceva nou din partea brunetei, poate şi o încercare de a trece peste despărţirea recentă de tânărul rocker McDaid. Acesta s-ar fi săturat de viaţa mondenă a iubitei sale – cu care şi locuia - şi ar fi decis să pună stop logodnei de 17 luni.

Courteney Cox a

Will Arnett a fost căsătorit cu comedianta Amy Poehler până în 2014, în timp ce Courteney se pregătea de nuntă pentru a doua oară. Starul a mai fost căsătorit cu David Arquette timp de 13 ani, având o fiică de 11 ani, Coco.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg