Courteney Cox şi David Arquette s-au despărţit din cauza sexului

18 aprilie, 2011

Celebrul cuplu de actori a vorbit deschis, în cadrul emisiunii moderate de Howard Stern, despre motivul pentru care s-au separat, ajungând la concluzia că viaţa lor sexuală avea de suferit. Courteney Cox şi David Arquette, care joacă împreună

Celebrul cuplu de actori a vorbit deschis, în cadrul emisiunii moderate de Howard Stern, despre motivul pentru care s-au separat, ajungând la concluzia că viaţa lor sexuală avea de suferit.

Courteney Cox şi David Arquette, care joacă împreună în filmul „Scream 4”, nu au în comun numai colaborarea profesională, ci şi declaraţiile pe care le fac despre viaţa lor intimă. Faimoasa pereche a acceptat invitaţia moderatorului radiofonic Howard Stern de-a participa la emisiunea sa şi de-a discuta despre viaţa lor sentimentală. Din afirmaţiile lor reiese că sexul era una dintre cele mai mari probleme ale lor: se pare că Arquette voia prea mult sex şi în momente cât mai nepotrivite, conform spuselor lui Cox. Dar Arquette susţine că situaţia e mai complicată de atât: „Ştiu că, din păcate, abia acum am devenit mai sensibil la nevoile ei. Oricum ne iubim foarte mult, deşi suntem foarte diferiţi”, conchide acesta.