Courtney Love, împotriva lui Robert Pattinson

16 aprilie, 2010

Văduva lui Kurt Cobain se implică în procesul de pregătire a filmului despre viaţa rockerului de la Nirvana şi are deja obiecţii privind distribuţia peliculei. Courtney Love urmăreşte cu mare atenţie etapele de realizare a filmului despre fostul ei soţ. Cum a auzit că Robert Pattinson ar fi preferat pentru a juca rolul rockerului dispărut dintre noi, Courtney a şi reacţionat.

Văduva lui Kurt Cobain se implică în procesul de pregătire a filmului despre viaţa rockerului de la Nirvana şi are deja obiecţii privind distribuţia peliculei.

Courtney Love urmăreşte cu mare atenţie etapele de realizare a filmului despre fostul ei soţ. Cum a auzit că Robert Pattinson ar fi preferat pentru a juca rolul rockerului dispărut dintre noi, Courtney a şi reacţionat: „Ce prostie! Cum să-l distribui pe Robert în rolul lui Kurt?! Ar fi o mare greşeală, fără supărare. Am văzut şi eu «Twilight» şi înţeleg de ce a avut succes, dar să-l pui pe el să-l interpreteze pe Kurt mi se pare a fi aiurea rău”, a declarat vocalul formaţiei Hole. Ea crede că o treabă mai bună ar face James McAvoy sau Ryan Gosling. Courtney a mai declarat presei canadiene că vrea să aibă un cuvânt de zis despre casting şi despre scenariu şi speră să colaboreze foarte bine cu producătorul filmului, Trudie Styler, soţia lui Sting.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}