Cu cât s-a ales Pamela Anderson după divorţul de cel de-al treilea soţ!

29 aprilie, 2015

După mai multe amânări şi alte împăcări, iată că Pamela Anderson este iarăşi o femeie liberă. Potrivit presei americane, divorţul dintre starul din Baywatch şi cel de-al treilea soţ al ei, Rick Solomon, s-a finalizat.

După mai multe amânări şi alte împăcări, iată că Pamela Anderson este iarăşi o femeie liberă. Potrivit presei americane, divorţul dintre starul din Baywatch şi cel de-al treilea soţ al ei, Rick Solomon, s-a finalizat.

Publicaţia TMZ anunţă că cei doi sunt oficial divorţaţi, după ce Pamela a depus actele de divorţ la începutul acestui an. Potrivit aceleiaşi publicaţii, Pamela Anderson s-a ales cu 1 milion de dolari în urma acestui divorţ, însă şi cel care i-a fost soţ a primit ceva.

După spusele unor apropiaţi ai cupului, Pamela a râvnit iniţial la casa lui Rick din Nevada, însă a renunţat la pretenţii pentru ca divorţul să se finalizeze mai repede.

Cât despre Rick Solomon, vedeta nu a ieşit tocmai în câştig de cauză, dacă nu-l punem la socoteală pe Bumblebee, câinele care fusese ţinut ”ostatic” de către Pamela. Până la urmă, actriţa s-a înduplecat şi i-a înapoiat animalul de companie celui care i-a fost soţ.

Pamela Anderson şi Rick Solomon s-au căstorit prima dată în 2007, însă au ajuns la divorţ în doar zece săptămâni de la căsătorie. În ianuarie 2014, cei doi au decis să mai dea o şansă relaţiei lor şi să se recăsătorească, Dar, iată că nici de data aceasta relaţia lor nu a rezistat, actriţa depunând actele de divorţ un an mai târziu.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG