Cu CÂTE femei a plecat Leo DiCaprio dintr-un club din Miami?

9 decembrie, 2014
4 leo di caprio art basel jpg jpeg

Conform invitaţilor petrecerii Art Basel, ţinută la clubul South Beach, care a reunit multe figuri proeminente din showbiz, “lupul de pe Wall Street” şi-ar fi dat în petic în stilul său caracteristic şi, după ce s-a despărţit iar de iubita sa, Toni Garrn, a făcut un lucru pe măsura reputaţiei sale.

Conform invitaţilor petrecerii Art Basel, ţinută la clubul South Beach, care a reunit multe figuri proeminente din showbiz, “lupul de pe Wall Street” şi-ar fi dat în petic în stilul său caracteristic şi, după ce s-a despărţit iar de iubita sa, Toni Garrn, a făcut un lucru pe măsura reputaţiei sale. A plecat din club nu cu una, nu cu două, ci cu 20 de femei frumoase, care se perindau prin secţiunea VIP a actorului..

Pasionatul de modele tinere şi angelice a devenit şi erou printre bărbaţii prezenţi la petrecere. “A plecat cu 20 de fete. Leo şi 20 de fete! E eroul meu. Era înconjurat de modele”, spune un martor. Ba mai mult, chiar şi Joe Jonas (25 de ani) a fost atât de şocat de imagine, că s-a blocat.

image

“Cred că a fost prea mult pentru Joe, era şi el în zonă. Părea că se sufocă printre acele femei”, a continuat sursa. Cu codiţa sa prinsă la spate şi cu barbă hipsterească, Leo nu se bucură de niciun Oscar, dar se bucură de orice model îi cade în braţe. Chiar se vehiculează că petrecerea de ziua lui, când starul a împlinit 40 de ani, ar fi însemnat 80% modele. Restul de 20%, lucrurile clasice. Iar cu modelul Toni Garrn, care a sosit şi ea separat de star, în Miami, la petrecere, nu a mai fost văzut de ceva timp, speculându-se că, din nou, s-a despărţit.

Cât despre ce-a făcut el la evenimentul Art Basel din 5 decembrie, Leo a cheltuit un milion de dolari pe o piesă de artă, pentru a-şi întregi colecţia proprie.

Seems low RT @HuffingtonPost: Leonardo DiCaprio reportedly left the club with 20 models last night http://t.co/qWF9HHOuBw — Heidi N Moore (@moorehn) December 9, 2014

Seems low RT @HuffingtonPost: Leonardo DiCaprio reportedly left the club with 20 models last night http://t.co/qWF9HHOuBw

— Heidi N Moore (@moorehn) December 9, 2014Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg