Cu cine a înlocuit-o Robert Pattinson pe Kristen Stewart?

30 septembrie, 2013
dylan penn 21 jpeg

Se pare că actorul de 27 de ani a reuşit, într-adevăr, să treacă peste fosta lui iubită infidelă şi s-a orientat extrem de bine acum, idila lui cu fiica lui Sean Penn părând din ce în ce mai verosimilă.

Se pare că actorul de 27 de ani a reuşit, într-adevăr, să treacă peste fosta lui iubită infidelă şi s-a orientat extrem de bine acum, idila lui cu fiica lui Sean Penn părând din ce în ce mai verosimilă.

Dylan Penn, frumoasa blondă de 22 de ani, este noua pasiune a starului, conform unor surse citate de E! Online. Cei doi au fost fotografiaţi împreună în Hollywood, la o petrecere în Viper Room. Însă această relaţie nu pare să fie deloc pe placul lui Sean Penn, care ar fi conştient că fiica sa este îndrăgostită de Rob. „Sean a discutat recent cu el. Ştie cum e să fii un actor tânăr şi de succes, înconjurat de femei frumoase. Dar să nu se apropie prea mult de fata lui dacă nu vrea nimic serios, nu vrea să o vadă pe Dylan suferind“, ar fi spus o sursă.

image

Nu ştim sigur ce gânduri are starul din „Twilight“, după atâtea împăcări şi despărţiri cu Kristen Stewart, cu care a avut o relaţie de 4 ani. Este greu de crezut că a început deja o relaţie serioasă cu fiica lui Sean Penn. Totuşi, gura târgului spune că Dylan e înnebunită după el şi că ies împreună de doua luni de zile deja. Aşteptăm confirmarea!

image

Foto: Wenn, Lucas Passmore Tumblr



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg