Cu cine ia prânzul Sharon Stone?

9 ianuarie, 2012

Actriţa şi-a revitalizat viaţa amoroasă? Sharon s-a afişat în acest weekend, sexy şi fresh, într-o rochie roşie scurtă, alături de un bărbat misterios, mai tânăr decât ea.

Actriţa şi-a revitalizat viaţa amoroasă? Sharon s-a afişat în acest weekend, sexy şi fresh, într-o rochie roşie scurtă, alături de un bărbat misterios, mai tânăr decât ea.

În ultima vreme, s-a tot scris despre ea că e atrasă de bărbaţii mai tineri. Iar în acest weekend am avut o nouă confirmare: paparazzi au pozat-o în West Hollywood, la o întâlnire cu un partener despre care nu se ştie nimic, dar care ar putea avea jumătate din vârsta ei. Aparent distanţi unul cu altul, odată ajunşi la Bentley-ul lui Sharon, tânărul nu s-a putut abţine să n-o atingă pe Sharon. Blondului i-a scăpat o mângâiere plină de senzualitate: a ghidat-o pe actriţă spre scaunul maşinii, punându-i mâinile pe şolduri.

Din păcate, bărbatul nu a fost, din punct de vedere vestimentar, la înălţimea aşteptărilor lui Sharon, după câte se vede din poză, căci cei doi par din poveşti diferite. La 53 de ani, Sharon nu se poate lăuda cu o viaţă sentimentală prea fericită. Cu două căsnicii ratate şi trei copii adoptaţi, vedeta din Basic Instinct a învăţat cu amărăciune că sex-apealul şi faima nu sunt o combinaţie care să-i asigure fericirea în braţele unui bărbat. Să fie aceasta o aventură de weekend sau mai mult?

Foto: dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg