Cu J.Lo la psihiatru

11 ianuarie, 2012

Noutatea nu-i că fostul cuplu cu sânge latin s-a certat din nou, ci faptul că Mark Anthony şi-a trimis consoarta la psihiatru.

Noutatea nu-i că fostul cuplu cu sânge latin s-a certat din nou, ci faptul că Mark Anthony şi-a trimis consoarta la psihiatru.

RadarOnline ne informează că, weekendul trecut, Mark Anthony şi Jennifer Lopez au purtat un alt „meci“, ca de la un sânge latin la un alt sânge latin. Pe lângă interdicţia impusă de cântăreţ ca cei doi gemeni să nu fie niciodată în maşină cu „acadeaua lui Jen“, Casper Smart, acesta doreşte să-şi vadă copiii mult mai des. Astfel, după câteva replici acide legate de calitatea ei de mamă, Mark a „sfătuit-o“ pe fosta lui soţie să se ducă la psihiatru. De ce? Cântăreţului nu i se pare normal ca aceasta să caute constant un substitut pentru partenerii anteriori.

„Adevărata cauză a furiei lui Mark este relaţia lui Jennifer cu dansatorul ei. Se pare că Jen este din ce în ce mai implicată în relaţia cu acesta din urmă şi asta îl face foarte gelos pe Mark“, spune o sursă. Mark consideră că soţia lui are nevoie de ajutor specializat. Dar ce ne facem, domnule Latin Lover, când şi dumneata procedezi la fel? Modelul venezuelean Shannon de Lima cu care te dai în spectacol pe reţelele de socializare nu-i ceea ce este Casper pentru Jen?

Noi zicem că un film „Cu Mark şi Jen la psihiatru“ ar scoate ceva bani...Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg