Cuba Gooding Jr. a ajuns la dezintoxicare

17 august, 2012

La insistenţele familiei sale, îngrijorate de starea lui din ultimul timp şi de accesele lui de furie, actorul de culoare s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de alcool.

La insistenţele familiei sale, îngrijorate de starea lui din ultimul timp şi de accesele lui de furie, actorul de culoare s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de alcool. După ce în urmă cu două săptămâni a fost acuzat că ar fi agresat o chelneriţă într-un bar, actorul Cuba Gooding Jr. i-a alertat pe toţi din familia sa, care i-au cerut să se potolească şi să se trateze de alcoolism într-o clinică privată.

„Cuba a avut parte de multe incidente ruşinoase, care s-au produs unul după altul. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul. Prietenii şi membrii familiei sale l-au implorat foarte multă vreme să se interneze pentru a primi ajutor de specialitate. Se pare că la ultima lor întrunire şi-au văzut dorinţa împlinită“, a declarat o sursă pentru tabloidul „National Enquirer“.

„Soţia lui Cuba, Sara, cu câţiva prieteni şi colegi i-au spus că trebuie să se ocupe serios de această problemă. El a fost de acord în cele din urmă să ceară ajutor de specialitate, pentru a-şi rezolva problemele pe care le are cu alcoolul şi pentru a învăţa să îşi controleze accesele de furie“, a adăugat aceeaşi sursă.

Autorităţile din New Orleans au renunţat la acuzaţiile aduse lui Cuba Gooding Jr, după ce acesta a agresat o chelneriţă în Cartierul francez din acest oraş, deoarece victima nu s-a prezentat la audierile de la începutul lunii august.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg