Cum a irosit Lisa Marie Presley banii lui Elvis?

30 martie, 2017
5 rexfeatures 846078a e1490862290432 jpg jpeg

Odată, dormea liniştită ştiind că verzişorii din moştenirea de un miliard de dolari de la Rege lucrează pentru ea. Acum, a ajuns la mila rudelor, dormind pe canapeaua fiicei sale celei mari, Riley Keough.

A fost nevoie de un divorţ urât de cel de-al patrulea soţ al ei, muzicianul Michael Lockwood, ca noi să aflăm că Lisa Marie Presley (49) se zbate în datorii, n-a muncit o zi din viaţa ei, a fost devalizată de scientologi, a primit sfaturi financare proaste şi a risipit moştenirea de la tatăl ei pe lux şi droguri.

Fiica lui Elvis susţine că este falită

E de înţeles. Ce faci, până la urmă, când ai un purcoi de bani? Îi cheltuieşti, logic! Iar cel mai mare talent al Lisei se pare că tocmai acesta a fost, căci viaţa prinţesei rock’n’roll a însemnat maşini de lux, avioane personale, vacanţe exotice, reşedinţe de milioane, restaurante exclusiviste, haine de designer ş.a.m.d. Highlife, pe scurt.

După aproape o jumătate de veac de trai pe picior mare, unicul copil al lui Elvis pretinde - în actele înaintate la tribunal pentru divorţul de Lockwood, că a ajuns la fundul sacului.

Tradus, asta înseamnă că Lisa nu şi-a mai cumpărat de mult o ţoală sau o pereche de pantofi, se deplasează în oraş cu o Vespa de 3.500 de dolari şi n-a mai călătorit pe undeva de mai mult de un an.

Divorţul de Michael Lockwood a scos la iveală detalii supărătoare

Bine, probabil că mare parte dintre banii moşteniţi de la Elvis au fost traşi pe nas. La figurat, evident, dar înţelegeţi ce vrem să spunem: s-au dus pe droguri, o dependenţă care a subjugat-o în aşa hal pe moştenitoarea noastră, încât aceasta a acceptat să vândă, în 2005, 85 % din drepturile deţinute în cadrul fondului Elvis Presley Enterprises.

Cu toate acestea, vedeta primeşte în fiecare lună o alocaţie de 4.300 de dolari, ca urmare a profitului pe care îl aduce numele tatălui său în tot ceea ce înseamnă atracţii turistice. Alocaţie care se adaugă celor 100.000 de dolari proveniţi din moştenirea de la Elvis şi care se duce, conform spuselor cântăreţei, pe asigurarea de sănătatea a ei, a fostului ei soţ şi a gemenelor lor de opt ani, Harper şi Finley.

Vremuri mai bune. Elvis alături de soţia sa, Priscilla, şi unica lui fiică, Lisa Marie

Nici la capitolul situaţie locativă nu stă prea bine fosta nevastă a lui Michael Jackson, Lisa mărturisind că, după ce s-a despărţit de Lockwood vara trecută, a locuit pe la mama Priscilla, fiica cea mare Riley sau diferiţi prieteni.

Cum s-a ajuns în situaţia asta? Lisa Marie îl învinovăţeşte pe cel de-al patrulea ei soţ, Michael Lockwood, cu care s-a căsătorit în 2006 şi căruia i s-a dedicat cu trup, suflet şi cont bancar. Zece ani mai târziu, fiica lui Elvis pretinde că cel cu care se află acum în divorţ i-a mâncat un milion de dolari din moştenire, a devalizat carduri de credit şi, pe deasupra, este şi un pericol pentru fetele lor, după ce Lisa a descoperit fotografii nepotrivite cu copii în calculatorul acestuia.

Gemenele Harper şi Finley locuiesc acum cu bunica lor

O mare parte din verzişorii proveniţi via Elvis au fost păpaţi şi de Biserica Scientologică, care le cere adepţilor ei să plătească sume frumuşele pentru a avansa pe scara spirituală. Cu cât eşti mai bogat, cu atât eşti mai aproape de Dumnezeu, cu alte cuvinte. „Mi-au furat sufletul, banii, totul“, spune chiar şi Lisa.

Vina pentru dezastrul financiar în care se află acum este şi a ei, dacă ar fi să dăm crezare vorbelor unei surse citate de revista Globe: „N-a fost nevoită să lucreze nici măcar o zi în viaţa ei şi este şi incredibil de naivă când vine vorba despre vânători de avere, fie că vorbim de şarlatani religioşi sau de iubiţi sau soţi. N-a fost niciodată vreo tipă foarte inteligentă şi a renunţat la şcoală în clasa a XI-a. Prietenii ei spun că o copilărie privilegiată ca a ei a făcut-o incapabilă să poată să-şi poarte, astăzi, de grijă. Nu este de mirare că s-a înglodat în datorii“.

foto: guliver/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg