Cum a reacţionat Brad Pitt la vestea nunţii fostei soţii, Jennifer Aniston?

7 august, 2015
jennifer aniston justin theroux451118546 jpeg

Surpriză de proporţii din partea lui Jennifer Aniston, despre care vuieşte mapamondul că a ajuns, în sfârşit, la altar să-şi pună pirostriile pe cap cu actorul de 43 de ni, lucru care ne-a făcut să răsuflăm uşuraţi. Tot la fel de uşurat a fost şi Brad, fostul soţ celebru de care a divorţat în 2005, după aventura acestuia cu actuala lui nevastă, Angie Jolie. O suferinţă care a bântuit-o pe actriţa din “Friends” prea mult timp…

Dar să ne bucurăm! Nunta din 5 august de la casa lor din Bel Air a fost una intimă, cu 70 de invitaţi, la care nu ştim dacă a fost invitat şi Brad Pitt – ne îndoim! Însă acesta a avut numai lucruri bune de spus despre fosta lui soţie, cum era şi cazul după 10 ani de la despărţirea lor cauzată de el.

image

“Brad e foarte fericit pentru Jen. Încă ţine şi îi pasă de ea, mereu a sperat să-şi găsească din nou dragoste”, spune un apropiat pentru HollywoodLife.com. “Îl ştie şi pe Justin şi crede că e un tip mişto. Când s-a îndrăgostit de Angie, s-a simţit foarte prost faţă de Jen, dar a trebuit să-şi urmeze inima”.

Jen a fost hărţuită de multe ori în interviuri în legătură cu sentimentele ei de “nevastă înşelată”, chiar şi după un deceniu de la scandalul făcut public. Iar presiunea de-a-şi găsi din nou dragostea s-a simţit din plin pe umerii ei, lucru care-a convins-o să se căsătorească în secret şi doar cu cei apropiaţi, departe de gurile rele şi de atenţia presei. Total diferit de prima ei nuntă cu Brad Pitt, în 2000, una extravagantă, care-a costat 1 milion de dolari.

Justin Theroux este cel de-al doilea soţ al actriţei de 46 de ani şi este actor în seriale precum “The Leftovers”, “Parks and Recreation” şi filme precum “Wanderlust”, în care a jucat şi Jen. Cei doi s-au cuplat în mai 2011, ca în ianuarie 2012 să se mute împreună în casa de 22 de milioane de dolari din Bel Air. S-au logodit pe 10 august 2012, şi la 3 ani diferenţă, s-au căsătorit. Casă de piatră!

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg