Cum erau celebrit─â┼úile la ┼čcoal─â? Profesorii ┼či fo┼čtii colegi spun totul!

8 iunie, 2016
lady gaga jpeg

V-a┼úi ├«ntrebat vreodat─â cum erau celebrit─â┼úile atunci c├ónd nu cunoscuse faima ┼či erau, pur ┼či simplu, elevi? Ei bine, pe un forum interna┼úional au ├«nceput s─â apar─â declara┼úii de-ale profesorilor sau ale colegilor de ┼čcoal─â de-ai celebrit─â┼úilor de la Hollywood. Haide┼úi s─â vedem ce-au de povestit!

Leonardo DiCaprio

foto: Twitter

Actorul hollywoodian, interesat acum de bun─âstarea animalelor s─âlbatice ┼či prezervarea mediului ├«nconjur─âtor,  se pare c─â nu era un copil chiar pl─âcut, atunci c├ónd era ┼čcolar. Unul dintre colegii lui a povestit c─â Leo era un copil retras, pentru c─â nu avea prieteni. ÔÇŁLeonardo DiCaprio nu se ├«n┼úelegea bine cu al┼úi copiiÔÇŁ. Dar acesta se ├«n┼úelegea bine cu profesorii, al─âturi de care lua pr├ónzul!

Urât de colegi, preferat de profesori!

John  Travolta

Unul dintre colegii de ┼čcoal─â ai actorului a declarat c─â actorul a avut o rela┼úie ├«ncordat─â cu profesorul de englez─â, dup─â ce acesta din urm─â i-ar fi zis lui Travolta c─â nu va ajunge nic─âieri ├«n via┼ú─â, pe motiv c─â era obraznic ├«n clas─â.

Matthew McConaughey

O declara┼úie de-a unui coleg de facultate de-a lui Matthew indic─â faptul c─â actorul era o prezen┼ú─â pl─âcut─â la ore, at├ót pentru colegii lui, c├ót ┼či pentru profesori. ÔÇŁA fost unul dintre prefera┼úii profesorilor.ÔÇŁ

Kristen Bell

┼×i despre Kristen profesorii ┼či colegii ei au avut numai vorbe de bine. O coleg─â de clas─â, care st─âtea chiar ├«n spatele ei la unele cursuri, povestea c─â actri┼úa era o elev─â inteligent─â, pl─âcut─â de toat─â lumea, interesat─â chiar din ┼čcoala primar─â de actorie.

Mariah Carey

foto: Pinterest

Un alt utilizator de pe acest forum a povestit c─â mama lui a mers la aceea┼či ┼čcoal─â cu Mariah ┼či c─â aceasteia din urm─â ├«i pl─âcea s─â-i nec─âjeasc─â pe al┼úii. De asemenea, utilizatorul a povvestit ┼či c─â Mariah se comporta ca o div─â ┼či c─â se trezea foarte devreme pentru a se machia ┼či aranja pentru ┼čcoal─â.

Kanye West

Un alt internaut a povestit c─â mama lui i-a fost profesoar─â de muzic─â lui Kanye West.  Se pare c─â rapperul ar fi fost convins ├«nc─â de pe atunci c─â va ajunge un rapper cunoscut ┼či c─â uneori era ├«nc─âp─â┼ú├ónat, de┼či per ansamblu era un copil OK.

Ulterior, un altul a povestit c─â a fost coleg cu Kanye ┼či c─â rapperul era un copil de nota 7-8, ├«ns─â c─â se descurca de minune la poezie. Mai mult de at├ót, acesta s-ar fi priceput ┼či la informatic─â, la un moment dat acesta modific├ónd un joc pe calculator.

Bill Murray

Un utilizator a povestit c─â a urmat cursurile aceleia┼či ┼čcoli ca ┼či Bill Murray ┼či c─â prin ┼čcoal─â circula zvonul c─â actorul de┼úinea recordul la cele mai multe deten┼úii.

Nicolas Cage

Despre celebrul actor se spune c─â ar fi avut probleme cu punctualitatea ┼či c─â asta l-ar fi adus de mai multe ori ├«n biroul directorului. Ba mai mult, acesta ar fi renun┼úat pentru o perioad─â la cursuri, la un moment dat.

Lady Gaga - pinterest

Lady Gaga

Se pare c─â artista nu se descurca chiar bine la cursuri ┼či c─â dup─â ore ├«┼či invita adesea colegii la diverse recitaluri. A avut, la un moment dat, o disput─â cu o profesoar─â de la NYU care i-ar fi spus c─â ar face bine s─â se concentreze mai mult pe ┼čcoal─â.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg