Cum fac sex vedetele? Detalii uimitoare au ieşit la iveală despre fetişuri, contracte...

19 noiembrie, 2018
1 gettyimages 158236042 jpg jpeg

Unii au fetişuri, alţii au contracte pe care le pun la dispoziţie pentru partenerii lor de-o noapte. Dar cu siguranţă că mai există şi gentlemeni în showbiz-ul american. Sau nici vorbă de aşa ceva?

John Mayer are un fetiş...

Se pare că prietena unei tipe, care a considerat că tot ce ţine de celebrităţi trebuie împărtăşit, a avut o întâlnire cu faimosul muzician după unul dintre concertele lui. Individa cu pricina a fost invitată de John în backstage, după ce se cunoscuseră într-un bar din oraşul în care concertase el, şi, una peste alta, lucrurile au început să se înfierbânte între ei...

image

De la o mică atingere s-a ajuns, pe nesimţite, la un sărut pasional, după care artistul a spus lucrurilor pe nume: “Lasă-mă să-ţi văd…” Am scrie “posteriorul”, dar nu e destul de explicit, pentru că John s-a referit strict la zona intimă a individei pe care nici măcar soarele n-o vede prea des. Oricum povestea dintre cei doi s-a cam terminat aici. Tipa n-o fi vrut să se simtă ca la un examen medical – de parcă ar fi avut probleme cu hemoroizii sau chestii de-astea deloc excitante – şi l-a lăsat pe Mayer cu buza umflată.

Justin Bieber nu pune mâna pe nicio femeie până ea nu acceptă să semneze un contract

Se făcea că era vara lui 2013, când o groupie de-ale lui Bieber şi-a întâlnit idolul şi nu i-a trebuit mai mult decât să se ducă cu el în camera lui de hotel, de la The Hazelton, şi să petreacă ceva timp minunat împreună. Cât de drăguţ!

image

Păcat numai că momentul romantic s-a încheiat în secunda în care o persoană din anturajul starului i-a cerut fanei să-şi predea tolefonul mobil la intrare şi să semneze un contract, dacă vrea să beneficieze de atenţia lui Justin. Bonus pentru ea a fost şi un concert privat pe care Bieber l-a dat în aceeaşi cameră de hotel în care s-a consumat şi relaţia lor de foarte scurtă durată.

Lil Wayne lasă bacşiş consistent

image

Nu că ar fi nevoie, că doar nu vorbim despre vreo prostituată, însă, dacă tot e oferit, să fie bine primit, nu? După ce că partenera de sex a cunoscutului rapper a ajuns să se apropie cât a putut ea de mult de el - după un concert susţinut de muzician în DC, în seara cu pricina - ea a mai şi plecat acasă cu un mic “Mulţumesc!” financiar din partea lui. Ce-i drept, după ce totul se terminse între ei, Wayne i-a băgat ei în sân o hârtie de 100 de dolari, după care a alungat-o din bus-ul turneului. Cam bădăran, nu credeţi?  

Will.I.Am nu se opreşte la o singură iubită

Cineva, o anonimă care şi-a făcut publică păţania, s-a lăudat sus şi tare că s-a culcat cu Will.I.Am de la Black Eyed Peas. Şi aşa entuziasmată era fata, încât povestea, cu lux de amănunte, întreaga aventură avută cu un star. Doar că, într-o bună zi, fana muzicianului a citit un interviu cu acesta în Rolling Stone şi nu i-a venit să creadă că aşa cum procedase cu ea mai procedase şi cu alte atâtea fete doritoare de puţină distracţie.

image

Muzicianul s-a lăudat şi el cu performanţele lui în publicaţia cu pricina. Şi nu mă refer la cele muzicale… Atunci când a fost întrebat ce a făcut el la Sundance Film Festival, Will.I.Am a fost cât a putut de sincer: “Păi, am cumpărat câteva cutii cu prezervative şi le-am folosit pe absolut toate!” Na, să te mai simţi specială în condiţiile astea!Recente pe Ok! Magazine

Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg