Cum îi controlează Kanye West viaţa lui Kim Kardashian

21 iulie, 2014

La scurt timp după nunta lor, presa scrie deja despre problemele din mariajul lor: Kanye îşi controlează nevasta cu o mână de fier. "Kim se simte sufocată", susţin apropiaţii... Ce se întâmplă în spatele imaginii lor perfecte?

La scurt timp după nunta lor, presa scrie deja despre problemele din mariajul lor: Kanye îşi controlează nevasta cu o mână de fier. "Kim se simte sufocată", susţin apropiaţii... Ce se întâmplă în spatele imaginii lor perfecte?

"Nu mai are control asupra propriei vieţi şi se simte extrem de frustrată", dezvăluie aceeaşi sursă pentru RadarOnline... Kanye o sună tot timpul, iar ea are obligaţia să-l sune de mai multe ori pe zi. Mai mult, West i-a instalat un dispozitiv GPS pe telefon ca să ştie unde se află jumătatea lui în orice moment. "El acţionează precum managerul, publicistul şi agentul lui Kim Kardashian. Kim a obosit deja. Nu o lasă deloc să respire. Îşi doreşte mult să fie o soţie şi o mamă bună, dar această misiune se dovedeşte foarte dificilă", comentează un amic.

Nimic nu e întâmplător. Ştim din toamna trecută că West visează ca el şi Kim să devină cel mai puternic cuplu al planetei, înaintea Victoriei şi a lui David Beckham, dar şi a lui Jay-Z şi Beyonce, care, la vremea respectivă tocmai fuseseră numiţi cuplul cel mai influent de pe glob de către revista "Vanity Fair". Şi iată că de-atunci şi până acum, Kanye a urmat organizat nişte paşi în direcţia visului său, bifând inclusiv mult-dorita copertă a aceleiaşi "Vanity Fair". Kim pare, aşadar, să-şi fi găsit naşul. A întâlnit pe cineva mult mai ambiţios şi obsedat de faimă ca ea...

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG