Cum s-a pozat la Brașov una dintre cele mai frumoase femei ale lumii

31 octombrie, 2022
Elle MacPherson, Getty (3) jpg

Prezentă la petrecerea cu mare ștaif organizată de Elon Musk în România, una dintre cele mai frumoase modele ale lumii a fost încântată de România.

Duminică la prânz, Elle MacPherson a fost senzația zilei în centrul orașului Brașov. Ea s-a plimbat la pas și s-a bucurat din plin de peisaj, de orașul romantic montan, care-și păstrează farmecul de altă dată, de Strada Sforii, cea mai îngustă străduță și chiar de Biserica Neagră.

Unii invitați la petrecerea de la Bran, inclusiv Elle MacPherson au postat pe conturile lor de socializare, pe Insta Stories, filmulețe cu aventura mult așteptată de Halloween.

Cu o siluetă incredibilă și la 58 de ani, Elle MacPherson, cea supranumită ”The Body” și-a făcut apariția în centrul vechi al Brașovului într-o pereche de colanți negri, care îi evidențiau picioarele lungi și subțiri, bocanci, pulover alb și geacă de piele. Și-a lăsat părul lung și blond desfăcut și a purtat o pălărie șic.

Alta e povestea la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran. Elle MacPherson s-a costumat, s-a machiat și a purtat o perucă, în tematica anunțată. Vedetele și-au făcut apariția cu măști în seara cea mare, așteptată de toți.

Elle MacPherson face parte din generaţia de aur a modelelor, care sunt absolut spectaculoase chiar şi ajunse la vârsta a doua.

Pe lângă Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell sau Helena Christensen, care sunt fabuloase şi trecute de 50 de ani, nici Elle Macpherson nu se lasă mai prejos.

Australianca reuşeşte să se menţină suplă, sexy şi fresh, chiar și la 58 de ani. Supermodelul a devenit şi o femeie de afaceri de succes, care se ocupă intens de brandul său de frumuseţe, al cărei ambasadoare este.

La petrecerea de fițe au participat și au fost filmați inclusiv în Brașov Sergey Brin (fondatorul Google), Luke Nosek (cofondatorul PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al consiliului de administrație al Space X), Larry Page (co -fondatorul Google), precum și mai multe celebrități din lumea artei.

Se spune că petrecerea a fost organizată în colaborare cu proprietarul Castelului Bran, arhiducele Dominic von Habsburg.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}