Cum se va desfăşura nunta lui Lady Gaga?

26 februarie, 2015
ring pop1 jpeg

La o săptămână după ce Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney, apropiaţii deja comentează detalii ale nunţii. Căci vedeta n-a pierdut timpul şi a început deja să plănuiască marele eveniment, asemenea unui spectacol

La o săptămână după ce Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney, apropiaţii deja comentează detalii ale nunţii. Căci vedeta n-a pierdut timpul şi a început deja să plănuiască marele eveniment, asemenea unui spectacol

Cântăreaţa de 28 de ani se va mărita cu actorul de 33 de ani la casa ei de 23 de milioane de dolari din Malibu. "Ea spune că acel loc este cel mai aproape de Paradis pentru ea", dezvăluie un amic. Lista furnizorilor a început deja să fie completată, astfel că mireasa a hotărât că va comanda florile de la Sea Lily Malibu.

De la nuntă nu vor lipsi prietenii ei apropiaţi, precum Donatella Versace şi Kelly Osbourne. Iar Tony Bennett va interpreta piesa "Cheek to Cheek", pe care a cântat-o şi în duet cu ea. Nunta va avea şi câteva elemente ludice, fiindcă simţul umorului e o parte foarte importantă din relaţia ei cu Taylor Kinney. Iar asta se vede şi din felul cum a cerut-o de nevastă. "Prima dată mi-a dat un inel acadea (foto jos). Iar eu plângeam... Am spus Da! imediat, iar el a desprins diamantul în formă de inimă, care era de fapt o bomboană. Eu am fost fericită şi aşa!", a povestit Gaga.

image

Dar Taylor, desigur, avea şi un inel adevărat pregătit pentru iubita lui şi creat de Lorraine Schwartz - o bijuterie pe care Gaga a expus-o mândră pe contul ei de Instagram.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg