Cure de detoxifiere ale vedetelor

31 ianuarie, 2016
Cure de detoxifiere ale vedetelor jpeg

Detoxul a devenit o modă chiar şi printre vedete. Ele apelează la astfel de diete pentru a se păstra în formă, pentru a scăpa de kilogramele nedorite şi de celulită. Iată câteva dintre curele de detoxifiere ale vedetelor:

Cure de detoxifiere ale vedetelor: Andreea Marin ţine timp de şase zile o dietă bazată pe hrană lichidă

Curele de detoxifiere ale vedetelor sunt destul de drastice. De exemplu, Andreea Marin ţine o dietă bazată pe hrană lichidă (sucuri şi supe). Această cură trebuie ţinută timp de şase zile. Vedeta trebuie să mănânce din două în două ore, iar la o masă cantitatea băută nu trebuie să depăşească 300 de ml.

Andreea Marin

Iată şi câteva reţete pentru cura de detoxifiere a vedetei: măr verde, pătrunjel, orz, spirulina. Toate aceste ingrediente se mixează timp de câteva minute, apoi licoare poate fi băută. Un alt preparat pentru cura de detoxifiere consumat de Andreea Marin conţine ananas, afine, ghimbir, busuioc şi psyllium. Mai este un suc consumat de vedetă în cele şase zile în care ţine această cură de detoxifiere făcut din roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili, sare de mare.

O altă cură de detoxifiere ale vedetelor renumită este şi cea a Mihaelei Rădulescu.

“Am descoperit că-mi face tare bine câte o cură de detoxifiere, pe care încerc să o ţin câte o săptămână pe lună”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare. Vedeta a dezvăluit şi care este regimul alimentar pe care îl urmează: suc de legume în fiecare dimineaţă (castravete, ginger, ţelină şi un măr. În plus, vedeta înlocuieşte cafeaua cu ceai verde, în care adaugă câte puţin ginger şi multă lămâie.

Mihaela Rădulescu

Vedeta mănâncă de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, bea apă şi iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor. Cu cel puţin 3 ore înainte de somn, Mihaela Rădulescu opreşte orice poftă de mâncare şi “se satură” doar cu ceaiuri. Adaugă proteine la fiecare masă, ca să-şi menţină nivelul energetic şi să-şi ţină în ordine zahărul din sânge.

Mihaela Rădulescu face zilnic sport.

Cure de detoxifiere ale vedetelor – Ioana Ginghină ţine o dietă în două etape

Ioana Ginghină are foarte mare grijă de silueta sa.  Şi ea obişnuieşte să ţină cure de detoxifiere. Cea care a ajutat-o foarte mult este una care se ţine în două etape şi trebuie respectată cu stricteţe. Mai întâi se ţine dieta de o zi cu limonadă detoxifiantă şi apoi cea de detoxifiere a limfei (aceasta durează trei zile).

Limonada detoxifiantă se face din zeama de la o lămâie, o mână de frunze de mentă, un cm de rădăcină de ghimbir curăţat, jumătate de linguriţă de miere, 750 apă. În această zi nu se consumă nimic în afară de limonadă.

După cele 24 de ore foarte dure, urmează curăţarea limfei în trei zile. Se face un suc din 2 litri de apă, 1 litru suc de grapefruit , 250 de ml suc de lămâie, 750 de ml suc de portocale.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg