Cure de detoxifiere ale vedetelor

31 ianuarie, 2016
Cure de detoxifiere ale vedetelor jpeg

Detoxul a devenit o modă chiar şi printre vedete. Ele apelează la astfel de diete pentru a se păstra în formă, pentru a scăpa de kilogramele nedorite şi de celulită. Iată câteva dintre curele de detoxifiere ale vedetelor:

Cure de detoxifiere ale vedetelor: Andreea Marin ţine timp de şase zile o dietă bazată pe hrană lichidă

Curele de detoxifiere ale vedetelor sunt destul de drastice. De exemplu, Andreea Marin ţine o dietă bazată pe hrană lichidă (sucuri şi supe). Această cură trebuie ţinută timp de şase zile. Vedeta trebuie să mănânce din două în două ore, iar la o masă cantitatea băută nu trebuie să depăşească 300 de ml.

Andreea Marin

Iată şi câteva reţete pentru cura de detoxifiere a vedetei: măr verde, pătrunjel, orz, spirulina. Toate aceste ingrediente se mixează timp de câteva minute, apoi licoare poate fi băută. Un alt preparat pentru cura de detoxifiere consumat de Andreea Marin conţine ananas, afine, ghimbir, busuioc şi psyllium. Mai este un suc consumat de vedetă în cele şase zile în care ţine această cură de detoxifiere făcut din roşii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili, sare de mare.

O altă cură de detoxifiere ale vedetelor renumită este şi cea a Mihaelei Rădulescu.

“Am descoperit că-mi face tare bine câte o cură de detoxifiere, pe care încerc să o ţin câte o săptămână pe lună”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare. Vedeta a dezvăluit şi care este regimul alimentar pe care îl urmează: suc de legume în fiecare dimineaţă (castravete, ginger, ţelină şi un măr. În plus, vedeta înlocuieşte cafeaua cu ceai verde, în care adaugă câte puţin ginger şi multă lămâie.

Mihaela Rădulescu

Vedeta mănâncă de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, bea apă şi iaurt lichid, dar numai între mese, nu în timpul lor. Cu cel puţin 3 ore înainte de somn, Mihaela Rădulescu opreşte orice poftă de mâncare şi “se satură” doar cu ceaiuri. Adaugă proteine la fiecare masă, ca să-şi menţină nivelul energetic şi să-şi ţină în ordine zahărul din sânge.

Mihaela Rădulescu face zilnic sport.

Cure de detoxifiere ale vedetelor – Ioana Ginghină ţine o dietă în două etape

Ioana Ginghină are foarte mare grijă de silueta sa.  Şi ea obişnuieşte să ţină cure de detoxifiere. Cea care a ajutat-o foarte mult este una care se ţine în două etape şi trebuie respectată cu stricteţe. Mai întâi se ţine dieta de o zi cu limonadă detoxifiantă şi apoi cea de detoxifiere a limfei (aceasta durează trei zile).

Limonada detoxifiantă se face din zeama de la o lămâie, o mână de frunze de mentă, un cm de rădăcină de ghimbir curăţat, jumătate de linguriţă de miere, 750 apă. În această zi nu se consumă nimic în afară de limonadă.

După cele 24 de ore foarte dure, urmează curăţarea limfei în trei zile. Se face un suc din 2 litri de apă, 1 litru suc de grapefruit , 250 de ml suc de lămâie, 750 de ml suc de portocale.Recente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg