Dakota Johnson are un nou iubit? Ce s-a întâmplat cu fostul?

20 august, 2015
dakota johnson jpeg
image

N-a mai fost văzută în compania iubitului său, Matthew Hitt, de la sfârşitul lunii iunie, când cei doi au fost fotografiaţi pe străzile din New York ţinându-se de mână. Însă, să nu credeţi că Dakota Johnson este privată de atenţie din partea masculilor. Tânăra actriţă a fost fotografiată de paparazzi alături de un alt bărbat, în timp ce se bucurau de o plimbare prin West Hollywood.

image

Actriţa din Fifty Shades Of Grey, îmbrăcată cu o pereche de blugi skinny, orange, şi o bluză cu buline, părea extrem de relaxată în compania tânărului care o însoţea. Amândoi sorbeau din câte un shake şi părea că sunt prinşi într-o dicuţie antrenantă. Tocmai faptul că relaţia dintre cei doi trăda o oarecare intimitate ne-a pus pe gânduri. S-o fi despărţit până la urmă Dakota de iubitul său, extrem de gelos pe succesul ei cinematografic? Şi dacă da, acest tânăr este cel care i-a luat locul? Cel mai probabil vom afla în zilele ce urmează, căci sigur paparazzi vor reuşi să prindă şi alte cadre revelatoare cu fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson.

Sursa foto: Hepta / Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg