Danny DeVito, un afemeiat notoriu?

6 noiembrie, 2012

Cine s-ar fi gândit că micuţul bonom din „Gemenii“ umblă ca felina după pradă prin Hollywood! Cu costul unei căsnicii care părea pentru totdeauna

Cine s-ar fi gândit că micuţul bonom din „Gemenii“ umblă ca felina după pradă prin Hollywood! Cu costul unei căsnicii care părea pentru totdeauna.

Păzea, Jack Nicholson! Varianta ta în miniatură tinde să-ţi ia locul de burlac puriu la Hol­lywood! Este vorba, doamnelor şi domnilor, despre Danny DeVito, a cărui faimă de cuceritor este invers porporţională cu înălţimea. Căci tocmai privirea lui alunecoa­să se pare c-a adus-o pe soţia lui, Rhea Pearlman, la limita răbdării, punând punct unei căsnicii de 30 de ani.

„Poate că nu vi se pare că Danny ar putea avea mare suc­ces la femei, dar chiar are parte de atenţie. Îi place să flirteze şi nu se dă în lături de la a profita de in­fluenţa sa de la Hollywood pentru a seduce actriţe tinere şi aspirante la succes în showbiz. După ani în­tregi în care a închis ochii, Rhea a pus în sfârşit piciorul în prag. S-a săturat de comportamentul lui de bad boy“, susţine o sursă citată de Radar Online.com.

Şi se pare că nu acum, la bătrâ­neţe (actorul are 67 de ani), au început să-i joace ochii în cap lui Danny când întâlneşte vreo fătucă naivă pe platouri. Se zvoneşte că obiceiul actorului de-a înghesui tinere colege este la fel de vechi ca ma­riajul lui. Un fost colaborator de-al acestuia a povestit pentru site-ul Radar On­line.com că a fost martorul unei astfel de aventuri pe care DeVito a avut-o, prin ’90, cu o blondă frumoasă, pe platourile filmului „Hoffa“: „Era cam patetic, deoare­ce ea era foarte tânără şi frumoasă şi a făcut, în mod evident, sex cu el, sperând că el o va ajuta să de­vină un star“.

Suntem siguri că vorbim de acel star mic şi adorabil? Se pare că da. Şi se mai pare că nimic nu atrage mai eficient fete­le… vulnerabile decât o maşinuţă sport decapotabilă. Căci de-acum burlacul Danny şi-a propus să-şi cumpere o astfel de jucărie, musai Porsche sau Ferrari.

„Danny se bucură deja de statutul de single. Se simte din nou tânăr şi vrea să facă ceea ce-i place“, arată o altă sursă. Doam­nelor, Danny cuceritorul s-a întors în oraş!

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg