„Dansez pentru tine": De ce a fost înlocuit Wilmark cu soţia lui Mihai Petre?

21 octombrie, 2013
will jpeg

Vineri, cu doar câteva ore înainte de debutul unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", Wilmark a aflat că nu va mai face parte din juriul concursului. Vestea l-a luat pe dansatorul de origine columbiană prin surprindere. Motivul? Wilmark a apărut

Vineri, cu doar câteva ore înainte de debutul unui nou sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", Wilmark a aflat că nu va mai face parte din juriul concursului. Vestea l-a luat pe dansatorul de origine columbiană prin surprindere. Motivul? Wilmark a apărut la o emisiune de la un post tv concurent, Kanal D, mai exact „Roata norocului", şi asta se pare că i-a enervat la culme pe şefii săi din Pro TV.

„Nu am aflat de la el, ci din alte surse. A fost o surpriză să-l vedem pe alt post TV. Corect ar fi fost să ne anunţe. Oricum, el, în acest fel, şi-a încălcat contractul şi are suficientă vechime la noi încât să ştie acest lucru. Practic, a fost o decizie asumată", au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

image

„Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat nici un contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la «Dansez», ţineam foarte mult la toţi de acolo",a declarat Wilmark, sâmbătă, în exclusivitate pentru Click!

Potrivit unor surse Click!, în spatele motivului insinuat de PRO TV, alta ar fi, de fapt, explicaţia pentru care a fost înlăturat din emisiune.„Wilmark a fost sabotat de Mihai Petre, care abia aştepta să-şi aducă soţia în trust", a povestit un apropiat de-ai lui Wilmark, pentru Click! Un lucru asemănător s-a întâmplat şi anul trecut, cu juratul Cornel Patrichi.

Citeşte mai multe pe click.ro!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg