David Beckham, implicat într-un accident de maşină

8 mai, 2011

Celebrul fotbalist a lovit o altă maşină în timp ce se afla pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Los Angeles, iar celălalt şofer a fost dus de urgenţă la spital. TMZ relatează că soţul Victoriei Beckham a fost implicat într-un accident de maşină pe autostrada 405

Celebrul fotbalist a lovit o altă maşină în timp ce se afla pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Los Angeles, iar celălalt şofer a fost dus de urgenţă la spital.

TMZ relatează că soţul Victoriei Beckham a fost implicat într-un accident de maşină pe autostrada 405, iar alături de el în maşină se afla şi unul dintre fiii acestuia, Brooklyn. Conform celor afirmate de poliţişti, Beckham se afla ieri dimineaţă la volanul unui Cadillac negru, pe autostrada 405, pe lângă Torrance, California, când a lovit cu spatele un Mitsubishi auriu. După incident, şoferul acestui autoturism a fost dus la spital, pe când nici David, nici fiul său n-au necesitat intervenţii medicale, nefiind răniţi. Oamenii legii au mai declarat faptul că Beckham nu a fost arestat în urma accidentului şi nici nu a primit vreo amendă. Până în momentul de faţă celebrul sportiv n-a făcut nicio declaraţie publică despre acest subiect, prin reprezentantul său.