De ce a plecat Ben Affleck de lângă J Lo? A lăsat-o singură în Europa, în timp ce el s-a dus glonț acasă la fosta soție

30 iulie, 2022
Bennifer Paris jpg

Ben Affleck a lăsat-o singură în Europa pe noua sa soție, iar el a revenit în SUA, ocazie cu care s-a dus glonț la fosta. Aici, îl aștepta nerăbdător Samuel, mezinul pe care îl are cu Jennifer Garner.

Garner și Sam (7) jpg

Nu e ușor să jonglezi cu viața de familie, atunci când ai mai mulți copii, o fostă soție, o proaspătă soție și un film de regizat.

Pentru actor, a fost o mini lună de miere, căci Ben Affleck n-a mai continuat aventura europeană lângă soția sa.

stanga
dreapta
Bennifer Paris (2) jpg
Bennifer Paris (3) jpg
Bennifer Paris jpg

Practic, starul i-a fost alături doar câteva zile la Paris și atunci a fost surprins de fotoreporteri moțăind sau căscând. Este drept, puțini oameni pot face față ritmului infernal în care Jennifer Lopez trăiește.

ben affleck profimedia 0709488008 jpg

La Ben s-a acumulat serios oboseala, căci înainte de căsătoria intempestivă din Vegas, el a filmat zilnic pentru noul film la care lucrează. Și cum J Lo este o divă cu nenumărate contracte, ea a rămas în Europa să le onoreze. Chiar în această seară, superba Jennifer va cânta în Capri, pentru UNICEF, în cadrul Galei LuisaViaRoma. Vedeta a fost văzută ieri în Capri, în timpul repetițiilor pentru concert. Evenimentul exclusivist are ca scop strângerea de fonduri pentru UNICEF.

Jennifer Lopez a plecat singură de la Paris, de la hotelul de lux în care a stat cu soțul său și alături de care a avut numeroase apariții glam, inclusiv o cină romatică, de ziua sa, căci diva a împlinit 53 de ani. În Capri a fost văzută alături de Max, fiul său. Gemenii de 14 ani Max și Emme sunt copiii pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony.

Ben Affleck s-a grăbit să ajungă în L&A, pentru a sta și cu fiul său, căci Samuel nu i-a însoțit pe proaspeții însurăței la Paris, așa cum au făcut celelalte două fiice pe care le are cu Garner.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp