De ce alergii suferă vedetele

29 ianuarie, 2016
De ce alergii suferă vedetele jpeg

Alergiile se dezvoltă în momentul  în care anumiţi factori externi nu sunt toleraţi de către un organism. Starurile nu numai că nu sunt scutite de alergii, dar s-au pricopsit şi cu unele mai ciudate. Iată de ce alergii suferă vedetele:

Kate Middleton

De ce alergii suferă vedetele: Serena Williams este alergică la alune

Atunci când vorbim despre ce alergii suferă vedetele ar trebui să amintim de Eva Longoria care are intoleranţă la parfumurile şi apa de colonie din comerţ. De aceea, pentru a putea folosi parfumul, vedeta are o variantă special concepută pentru ea.

Serena Williams, cea mai bună tenismenă din lume, este una dintre vedetele care are alergie la alune, în timp ce actriţa americană Emmy Rossum şi celebra prezentatoare TV Elizabeth Hasselbeck prezintă intoleranţă la gluten.

Actriţa Zooey Deschanel prezintă intoleranţă la ou, dar şi la grâu, motiv pentru care îi este imposibil să consume o mare varietate de alimente, ce conţin astfel de ingrediente.

Daniel Jacob Radcliffe, devenit celebru pentru filmul Harry Potter, suferă de o alergie ieşită din comun. Nu este vorba despre o intoleranţă la un aliment. Actorul are alergie la nichel. El şi-a dat seama de acest lucru în timpul filmărilor „Harry Potter şi Piatra Filozofală”. Din cauza alergiei, pe faţă îi apăruseră nişte pete mari, de culoare roşie. Ochelarii, căci ei conţineau nichel, au fost înlocuiţi cu alţii care nu conţineau nichel.

Elton John are intoleranţă la avocado – de ce alergii suferă vedetele

Renumitul cântăreţ Elton John e alergic la avocado, iar actriţa Julianne Moore nu poate consuma zahăr. Când cineva a crezut că alergia vedetei la zahăr este doar un moft şi i-a servit o cafea puţin îndulcită pe platoul de filmare, actriţa a ajuns la spital în stare gravă.

Chiar şi ducesa Kate Middleton suferă de alergii. Ce-i drept, intoleranţa ducesei este una aparte. Kate face alergie atunci când are în preajma sa cai. Acesta este şi motivul pentru care ducesa nu se simte deloc confortabil atunci când, potrivit regulii protocolare, trebuie să fie prezentă la întrecerile la care participă soţul său.

Şi actriţa Halle Berry este alergică la fructe de mare. Vedeta îţi aminteşte că o dată a gustat dintr-un crevete şi i s-a făcut foarte rău. Medicii au fost nevoiţi să-i pună perfuzii ca să o ajute să-şi revină. De atunci, vedeta nu se mai atinge de aceste bunătăţi.

Halle Berry

Pe de altă parte, atunci când vorbim despre de ce alergii suferă vedetele trebuie să amintim şi de actriţa Drew Barrymore, din Îngerii lui Charlie sau Primele 50 de întâlniri. Vedeta suferă de o alergie mai puţin comună. Ea este alergică la cafea. În plus, vedeta americană este alergică şi la usturoi.

De asemenea, printre vedetele care suferă de alergii se regăseşte chiar şi Cameron Diaz. Actriţa este alergică la flori, de fapt la polen. Vedeta nu se poate apropia prea mult de flori, pentru că începe să strănute puternic şi să-i apară pete roşii pe corp.



Recente pe Ok! Magazine

Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg