De ce este singură superba Charlize Theron?

22 iulie, 2013

Curiosul caz al uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. O femeie care pare condamnată să nu-şi găsească alesul, chiar dacă milioane de bărbaţi visează ca ea să fie a lor. Lovită, la rândul ei, de bles­temul

Curiosul caz al uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. O femeie care pare condamnată să nu-şi găsească alesul, chiar dacă milioane de bărbaţi visează ca ea să fie a lor.

Lovită, la rândul ei, de bles­temul Oscarului, deşi acesta şi-a făcut efectul la o distanţă de şase ani (a câştigat statueta în 2004 şi s-a despărţit de logodnicul Stuart Townsend în 2010), Charlize se chinuie de-atunci să găsească un bărbat pe măsura ei. Sau pe măsurile ei, aproape perfecte. Aşa că superba sud-africană de 37 de ani s-a consolat atunci când a trăit împlinirea maternităţii, cu sau fără un bărbat în viaţa ei: în martie anul trecut a adoptat, după modelul Bullock, un băieţel de culoare, Jackson. E drept că Charlize se visa de mult timp mamă, dar niciodată n-a crezut că va trăi acest moment de una singură.

„Nicio femeie nu-şi doreşte să fie mamă singură. Nici eu nu mi-am do­rit, dar s-a întâmplat“, spunea actriţa anul trecut, adăugând că mariajul nu este, însă, atât de important pentru ea. „Nu ştiu de ce. Unii ar putea spune că este din cauză că nici părinţii mei n-au avut o căsnicie fericită. Dar nu cred că-i asta. Eu îmi tratez relaţiile ca pe nişte ma­riaje.“ Iar noi încă mai sperăm la o poves­te cu happy-end între Charlize şi fostul ei iubit, actual prieten (cu beneficii?) Keanu Reeves. Doar nu mai demult de anul trecut, presa specula că actorul ar fi dispus s-o ia de nevastă pe Charlize, la pachet cu mi­cuţul Jackson. Şi de ce nu? Până la urmă, Keanu pare a fi varianta masculină a lui Theron: singur, trist şi hot (desigur, în zilele lui bune, la care sperăm să revină, după apariţia nefericită de la Festiva­lul de la Cannes!).

Click mai departe să vezi foştii iubiţi ai lui Charlize!

Stephan Jenkins (1998 - 2001)

Stuart Townsend (2001 - 2010)

Cu el s-a potrivit cel mai bine!

Keanu Reeves (2010)

Alexander Skarsgard (2012)

Foto: ok! magazine/nathalie bauer, guliver/splash news/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg