De ce nu vrea Lidia Buble să se mute împreună cu Răzvan Simion?

16 septembrie, 2015
Lidia Buble Razvan Simion jpeg
image

N-a deranjat-o să-l despartă de soţie, dar acum are reţineri în a împărţi acelaşi spaţiu locativ cu iubitul ei. Iată şi motivul.

Toată lumea a fost luată prin surprindere de relaţia dintre cântăreaţa şi matinalul de la Antena 1, cu atât mai mult cu cât acesta din urmă era căsătorit de ani buni şi are şi doi copii. Scandalul, însă, s-a stins brusc, odată cu decizia lui Răzvan Simion de-a divorţa şi de a-şi rezolva problemele personale departe de ochii presei.

Cu toate acestea, Răzvan şi Lidia au devenit unul dintre cele mai urmărite cupluri de paparazzi, iar acum reporterii wowbiz.ro au aflat că vedeta Antenei 1 tocmai a cumpărat o casă în care, surpriză!, cântăreaţa a refuzat să se mute cu el.

„De când s-a despărţit de Diana şi a luat hotărârea de-a avea o altă relaţie, Simion şi-a adus lucrurile acasă, la Buble. În acel moment, s-a gândit că o să stea o perioadă la cântăreaţă, apoi, o să se mute împreună cu ea într-un loc în care să fie liniştiţi. De aceea, în urmă cu puţin timp, el i-a propus să îşi schimbe domiciliul într-o casă din preajma Capitalei, cu un spaţiu mai mare şi cu utilităţi speciale, însă, surprinzător, Lidia a refuzat“, au declarat unele surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

„Ea i-a spus clar că nu vrea să îşi părăsească locuinţa deocamdată, pentru că vrea să evite orice bârfe şi comentarii. În clipa în care va fi sigură că nimeni nu îi va mai arăta cu degetul, atunci îi va face pe plac, dar, până atunci, preferă să rămână în casa ei“, au explicat aceleaşi surse. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg