De ce nu vrea Lidia Buble să se mute împreună cu Răzvan Simion?

16 septembrie, 2015
Lidia Buble Razvan Simion jpeg
image

N-a deranjat-o să-l despartă de soţie, dar acum are reţineri în a împărţi acelaşi spaţiu locativ cu iubitul ei. Iată şi motivul.

Toată lumea a fost luată prin surprindere de relaţia dintre cântăreaţa şi matinalul de la Antena 1, cu atât mai mult cu cât acesta din urmă era căsătorit de ani buni şi are şi doi copii. Scandalul, însă, s-a stins brusc, odată cu decizia lui Răzvan Simion de-a divorţa şi de a-şi rezolva problemele personale departe de ochii presei.

Cu toate acestea, Răzvan şi Lidia au devenit unul dintre cele mai urmărite cupluri de paparazzi, iar acum reporterii wowbiz.ro au aflat că vedeta Antenei 1 tocmai a cumpărat o casă în care, surpriză!, cântăreaţa a refuzat să se mute cu el.

„De când s-a despărţit de Diana şi a luat hotărârea de-a avea o altă relaţie, Simion şi-a adus lucrurile acasă, la Buble. În acel moment, s-a gândit că o să stea o perioadă la cântăreaţă, apoi, o să se mute împreună cu ea într-un loc în care să fie liniştiţi. De aceea, în urmă cu puţin timp, el i-a propus să îşi schimbe domiciliul într-o casă din preajma Capitalei, cu un spaţiu mai mare şi cu utilităţi speciale, însă, surprinzător, Lidia a refuzat“, au declarat unele surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

„Ea i-a spus clar că nu vrea să îşi părăsească locuinţa deocamdată, pentru că vrea să evite orice bârfe şi comentarii. În clipa în care va fi sigură că nimeni nu îi va mai arăta cu degetul, atunci îi va face pe plac, dar, până atunci, preferă să rămână în casa ei“, au explicat aceleaşi surse. Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones, Profimedia (2) jpg
FotoJet Bjorn jpg
FotoJet Brad jpg
Angela Gheorghiu la aniversarea de 90 de ani a legendarei Sophia Loren   Instagram (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia (1) jpg
FotoJet Anca Dumitra jpg
lora si ionut ghenu jpg
Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg
Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg