De ce Virgil Ianţu nu mai apare la TV

3 noiembrie, 2015
virgil iantu jpg jpeg

Virgil Ianţu nu mai apare la TV în calitate de prezentator, el renunţând la meseria care i-a adus faima încă de acum câţiva ani.

image

Decizia de a renunţa la meseria de prezentator a fost luată din cauza faptului că nu mai primise în ultimul timp nicio ofertă concretă de la niciuna dintre televiziunile centrale. Virgil Ianţu a reuşit să treacă peste această perioadă dificilă din viaţa lui şi tot ce-şi doreşte acum este să-şi clădească o carieră solidă în muzică.

Virgil Ianţu nu mai apare la TV pentru că s-a reîntors la prima lui dragoste - muzica

Un început în acest sens, modest ce-i drept, a avut loc la finalul lunii trecute, când Virgil Ianţu a urcat pe scenă pentru a susţine un concert. Deşi intrarea a fost liberă, publicul se pare că nu a fost prea dornic să-l asculte pe fostul prezentator, la concert asistând doar vreo 50 de oameni.

image

Virgil Iantu a fost membru al corului Madrigal, însă perioada lui de glorie a fost aceea în care cânta alături de Ştefan Bănica în trupa "The 50’s".

A studiat vioara de la vârsta de cinci ani, iar un an mai târziu a intrat la Şcoala de Muzică din Timişoara (Liceul de Muzică "Ion Vidu"). „Cu muzica e lungă povestea şi începe devreme. Eram la grădiniţă în grupa mică şi dintr-o greşeală am fost trimis la grupa mare; când a venit vara şi colegii mei erau repartizaţi la diferite şcoli, în funcţie de talentul fiecăruia, eu ar fi trebuit să mai stau un an. Atunci ai mei au discutat şi au zis ‹Ăsta o să creadă că rămâne repetent dacă mai trebuie să facă un an de grădiniţă, că a greşit cu ceva›. Pentru că li se spusese că am ureche muzicală, au decis să mă ducă la un fel de examen”, povesteşte Virgil Ianţu pe blogul său despre cum a ajuns să aibă legătură cu lumea muzicii.

Virgil Ianţu nu vrea să mai apară la TV deşi a prezentat numeroase emisiuni de succes

„Am fost cu maică-mea, am imaginea asta atât de clară (aveam vreo 5 ani şi ceva), la Liceul de Muzică Ioan Vidu. Era acolo o profesoară de pian care dădea tonul, tu trebuia să îl recunoşti cu vocea. Când să plecăm, mi-au zis că am fost foarte bun şi un profesor i-a propus mamei să mă dea la cursurile de preşcolari unde învăţai teorie, solfegii şi să facă vioara cu mine până în clasa I, cu condiţia să fiu înscris la clasa lui (…). Cam asta a fost întâlnirea cu muzica”, a mai scris pe propriul blog Virgil Ianţu.

"Vrei să fii miliardar", "Big Brother", "Star Factory", "Copiii spun lucruri trăsnite", "70’s Show",  "Te crezi mai deştept?", "Calendarul anului", "Mobilul" sunt emisiunile pe care Virgil Ianţu le-a prezentat de-a lungul timpului la Prima TV. La acestea se adaugă şi experienţa jurizării show-ului "Megastar".Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique