Decedat la doar 33 de ani. Ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu prinţul Rashid al Dubaiului?

22 septembrie, 2015
sheikh rashid1 jpeg
image

Vestea morţii fiului cel mare al şeicului Dubaiului, prinţul Rashid, în vârstă de doar 33 de ani, i-a şocat nu doar pe supuşii arabi. Cum de a murit acest tânăr chipeş, cu un viitor atât de strălucitor în faţa lui, într-un mod atât de subit? Explicaţia oficială a fost că Rashid a decedat, vinerea trecută, în urma unui atac de cord, în propria lui casă.

Însă multe întrebări au rămas fără răspuns în urma acestei tragedii. Cum s-a întâmplat ca un tânăr atât de sănătos să moară înainte de vreme?

Evident, gurile rele au propria lor variantă pentru moartea prinţului, unul cu un trecut destul de vicios, cunoscut pentru dependenţa lui de droguri şi steroizi, care a fost internat de mai multe ori în clinici de dezintoxicare.

image image image

Născut în noiembrie 1981, Rashid a fost fiul cel mare al şeicului Dubaiului, Mohammed, şi a avut parte de o educaţie ca la carte în Marea Britanie, acolo unde a urmat cursurile colegiului militar Sandhurst.

Cu toate acestea, în 2007, ceva s-a întâmplat în cadrul familiei regale astfel încât

Rashid a dispărut complet din viaţa publică, iar în 2008 i s-a retras titlul de prinţ moştenitor, preluat de al doilea născut al suveranului Mohammed.

Acest lucru ar putea avea legătură cu bârfele care circulau în acel timp prin regat, cum că Rashid ar fi omorât cu sânge rece un asistent al tatălui său, chiar în biroul suveranului.

Orgiile sexuale şi petrecerile cu droguri au devenit, apoi, ceva obişnuit în viaţa fiului cel mare al şeicului, ascuns, în ultimii ani, de familia sa în spatele porţilor palatului regal.

Să fie, aşadar, decesul lui cauzat de o supradoză, aşa cum mulţi bănuiesc?Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg