Denise Richards – Crăciun cu Nikki Sixx şi Charlie Sheen?

21 decembrie, 2010

Cu amândoi la aceeaşi masă? Se pare că da. Una dintre cele mai amuzante bârfe de la Hollywood spune că actriţa i-ar fi invitat atât pe fostul soţ, cât şi pe actualul iubit, alături de ea, la masa de

Cu amândoi la aceeaşi masă? Se pare că da. Una dintre cele mai amuzante bârfe de la Hollywood spune că actriţa i-ar fi invitat atât pe fostul soţ, cât şi pe actualul iubit, alături de ea, la masa de Crăciun.

„Denise are o inimă de aur. N-a vrut ca unul dintre ei să rămână singur de Sărbători”, a declarat un prieten pentru Pop Eater. Sună a glumă? „E hotărâtă să ia lucrurile foarte încet în relaţia cu Nikki, dar dacă el nu va fi invitat nicăieri, este binevenit acasă la ea, pentru a savura cina de Crăciun alături de Charlie. Nikki se poartă foarte frumos şi a renunţat la heroină de vreo 23 de ani. Dar, mai important decât orice, înţelege că, în calitate de tată al fiicelor ei, Charlie va face întotdeauna parte din viaţa lui Denise”, spune aceeaşi sursă. Ei bine, dacă se va adeveri, nu ne-am mira să auzim de vreun nou scandal marca Charlie Sheen. Nu că basistul de la Mötley Crüear fi uşă de biserică! Sau, dacă tot s-a lăsat de heroină, acum e momentul să treacă prin proba de foc a actorului din „Doi bărbaţi şi jumătate”, care nu e exclus să apară cu ceva... zăpadă prin buzunare.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg