Dezbrăcatu’ s-a despărţit de soţia sa?

23 ianuarie, 2014

Începutul de an l-a prins pe Codruţ Kegheş departe de soţia sa, Laura, care s-a mutat din casa lor din Pantelimon înainte de Sărbători. Cei doi au luat o pauză… de căsnicie. Dar nu vor să se pripească să ia nicio decizie, mai ales că la mijloc se află şi un copil.

Începutul de an l-a prins pe Codruţ Kegheş departe de soţia sa, Laura, care s-a mutat din casa lor din Pantelimon înainte de Sărbători. Cei doi au luat o pauză… de căsnicie.

Deşi păreau un cuplu liniştit, iată că şi în casa lui Dezbrăcatu’ 2013 şi-a lăsat amprenata nefastă. Potrivit Wowbiz.ro, chiar înainte de Sărbători, Codruţ şi soţia lui au hotărât să se despartă o perioadă, în urma neînţelegerilor din ultima vreme.

Prin urmare, Laura l-a luat pe fiul lor, Eugen, şi s-a mutat din vila din Pantelimon, dar a continuat să-l ducă la grădiniţa din apropierea vechii locuinţe, pentru a nu-l bulversa şi mai mult pe cel mic.

Întrebat de reporterii WOWbiz.ro dacă intenţionează să divorţeze, Codruţ Kegheş a preferat să fie evaziv: „Deocamdată nu avem nimic de declarat pe acest subiect. Mulţumesc pentru înţelegere”, a comentat el.

Sperăm ca, totuşi, cei doi să revină la sentimente mai bune şi să treacă cu bine peste această perioadă dificilă.

Foto: pagina personală