Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

12 decembrie, 2014
25 col   foto 4 jpeg

Dacă e să ne luăm după zvonurile de infidelitate a fostului dinamovist şi după părerile cercului de apropiaţi, potrivit cărora mariajul lor e pe butuci, e foarte posibil ca 2015 să fie decisiv pentru cel mai frumos cuplu din lumea fotbalului.

Dacă e să ne luăm după zvonurile de infidelitate a fostului dinamovist şi după părerile cercului de apropiaţi, potrivit cărora mariajul lor e pe butuci, e foarte posibil ca 2015 să fie decisiv pentru cel mai frumos cuplu din lumea fotbalului.

Întotdeauna au fost discreţi şi păreau să-şi trăiască fericirea firesc, alături de fiul lor, David Cristian (5). O relaţie ce anul acesta a împlinit 9 ani de iubire şi 7 de căsnicie.

image

Zvonurile despre declinul mariajului lor au început să apară în toamnă, când presa a prins de veste că, pe fondul unei relaţii trăite mai mult la distanţă, fostul fotbalist s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie, pe care ar fi cunoscut-o în timp ce antrena la Râmnicu Vâlcea.

Deşi Claudiu Niculescu a negat vehement acuzaţiile ce i s-au adus, ceva-ceva tot s-a întâmplat între el şi frumoasa lui soţie, de vreme ce relaţiile dintre ei s-au răcit într-atât de mult încât au ajuns să locuiască separat – potrivit tot apropiaţilor lui.

image

Ulterior, Claudiu (38) s-a mutat la Piteşti, primind oferta de-a antrena echipa CS Mioveni, în liga a doua, dar chiar şi aşa familia se reunea doar la sfârşit de săptămână.

Ceea ce pare să fi pus şi mai multă sare pe rană a fost participarea Dianei (36) la emisiunea concurs „Dansează printre stele“, care a ţinut-o departe de casă şi de soţ.

image

Cert e că Sărbătorile de anul acesta nu mai sunt ce-au fost în casa Munteanu-Niculescu, de Revelion cei doi urmând să petreacă separat, chiar dacă de Crăciun vor fi împreună. Gurile rele spun că perechea aşteaptă să treacă această perioadă pentru a-şi anunţa divorţul.

Citeşte şi:

Cum şi-a sărbătorit soţul Diana Munteanu Niculescu?

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu – „Acasă e acolo unde suntem toţi trei“

Claudiu Niculescu a mai fost căsătorit cu Lidia, care i-a dăruit doi copii, pe Rebecca şi pe Alexandru.

image


Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg