Diete drastice ale vedetelor

2 februarie, 2015

Fie că se sacrifică pentru rolurile lor, fie că îşi doresc să se menţină cât mai tinere şi frumoase, vedetele îşi riscă sănătatea cu diete drastice. Societatea a impus dintotdeauna standarde de frumuseţe, standarde care nu sunt chiar aşa uşor de atins chiar şi de vedete, iar multe dintre acestea preferă să se înfometeze decât să slăbească sănătos.

Nu este cel mai simplu lucru să fii persoană publică, să fii model şi să ştii că la fiecare pas oamenii te urmăresc. Ca să nu mai vorbim de faptul că unii actori trebuie să arate într-un anumit fel pentru anumite roluri. Şi asta chiar nu este aşa uşor când vine vorba de diete drastice pentru filme, dar şi pentru a arăta bine.

Diete drastice ale actorilor pentru roluri

Matthew McConaughey a slăbit 20 kg pentru rolul bolnavului de HIV din “Dallas Buyers Club”. Dieta lui s-a bazat mai mult pe lichide, carnea de pui şi albuşul de ou erau singurele delicatese. A renunţat la sport, nu a putut ieşi din casă deoarece nu avea voie să se bronzeze şi problemele de sănătate au apărut destul de rapid. Însuşi autorul a recunoscut că dieta această drastică nu a fost nicidecum o experienţă plăcută.

Ashton Kutcher şi-a luat rolul lui Steve Jobs în serios şi a adoptat dieta cu fructe, pe care a urmat-o fondatorul Apple în ultimele sale luni din viaţă. Dieta l-a băgat în spital pe Ashton până la urmă înainte cu câteva zile de a începe filmările.

Anne Hathaway a slăbit cu ridichi şi humus pentru rolul prostituatei Fantine din “Les Miserables”, iar Natalie Portman a slăbit şi mai mult pentru rolul din “Black Swan” având un antrenament istovitor între 5 şi 8 ore pe zi de balet.

Beyonce a băut sirop de arţar şi a mâncat foarte mulţi ardei iuţi ca să slăbească pentru rolul din “Dream Girls”. Dieta drastică, Master Cleanse, ce mai conţine şi suc de lime şi lămâi a ajutat-o pe cântăreaţă să ajungă la kilogramele dorite pentru filmări.

Dieta drastică a lui Christian Bale pentru rolul din “The Machinist” conţinea cafea, apă, ton şi un măr în fiecare zi. Pe lângă dietă se pare că actorul a avut energie şi pentru exerciţii fizice.

Iată un adevărat sportiv, care pe lângă dieta drastică a putut să şi alerge 10 km dimineaţa şi seara şi a mâncat pui şi albuşuri de ou, Matt Damon a reuşit să slăbească pentru rolul din “Courage Under Fire”.

Diete drastice ale vedetelor din România

Fie că se sacrifică pentru rolurile lor, fie că îşi doresc să se menţină cât mai tinere şi frumoase, vedetele îşi riscă sănătatea cu aceste diete drastice. Societatea a impus dintotdeauna standarde de frumuseţe, standarde care nu sunt chiar aşa uşor de atins chiar şi de vedete, iar multe dintre acestea preferă să se înfometeze decât să slăbească sănătos. Moda slăbitului rapid şi nesănătos a ajuns şi în România în rândul vedetelor.

Vedete precum Bianca Drăguşanu, care se înfometează sau Andreea Bălan, care are o alimentaţie bazată numai pe fructe şi multe ore de dans îţi pun sănătatea în pericol cu aceste diete. Ceea ce este mai grav este faptul că ele reprezintă modele pentru multe din tinerele românce, care vor duce mai departe dietele drastice şi total lipsite de echilibru.

Laurette sau Iulia Vântur sunt printre vedetele care au apelat de diete drastice pentru a rămâne în şablonul frumuseţii impuse mai mult sau mai puţin de societate. A te înfometa sau a bea cât mai multă apă nu sunt metode care reuşesc să funcţioneze şi pe termen lung.

Toate vedetele au declarat că au trecut prin zile de coşmar pentru a slăbi şi că nu ar recomanda nimănui să se supună acestor eforturi prosteşti. Cu toate acestea, vedetele uită de puterea exemplului şi de faptul că fanii de multe ori au tendinţa de a copia obiceiurile acestora, chiar şi cele mai puţin bune.

Aşadar, pentru cei care îşi doresc să slăbească rapid precum vedetele lor preferate, îi sfătuim să se gândească mai bine înainte de a lua o decizie care să le afecteze echilibrul organismului şi să nu uite că alimentaţia şi a arată bine ţine în primul rând de un stil de viaţă organizat şi disciplinat. Apoi, să nu uitaţi că a te simţi bine cu tine înseamnă să ai încredere în propria persoană nu prin cum arăţi, ci prin ceea ce eşti.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg