Din nou gravidă pentru a-şi resuscita mariajul?

10 martie, 2017
Jennifer Garner Takes Her Kids Shopping In LA jpeg

După ce ieri, presa de peste Ocean vuia că două celebrităţi cu o relaţie foarte mediatizată şi tumultoasă au hotărât să-şi mai dea o şansă, astăzi am găsit aceste fotografii în care Jennifer Garner pare să aibă o burtă de gravidă, imagini surprinse de paparazii ieri, în timp ce actriţa ieşise la o tură de cumpărături în Los Angeles împreună cu doi dintre copiii ai săi, Violet şi Samuel.

image

Oare o nouă sarcină este motivul pentru care Jennifer şi Ben Affleck îşi mai acordă a nu ştim câta şansă? Mariajul lor a fost unul cu năbădăi, cu o mulţime de certuri, despărţiri, împăcări şi ameninţări cu divorţul. Se pare că cei doi chiar nu pot sta departe unul de celălalt, întrucât, chiar şi în perioada când nu mai formau un cuplu, locuiau sub acelaşi acoperiş, împreună cu cei trei copii ai cuplului, fiicele Violet şi Seraphina de 11, respectiv 8 ani, şi fiul Samuel, în vârstă de 5 ani.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au planuri să-şi extindă familia cu încă un membru, sau aşa are de gând actriţa să-şi resusciteze mariajul? Căci recenta apariţie într-un tricou bleumarin i-a cam scot în evidenţă burta. Ştim că Jennifer a mai avut şi în trecut tendinţe de îngrăşare, însă această burtă pare una de femeie însărcinată.

image

Cele două staruri hollywoodiene s-au despărţit în iunie 2015, la o zi după aniversarea de zece a cuplului, după ce s-a aflat că Ben a avut o aventură cu bona celor trei copii ai săi. Certurile cuplului au fost întreţinute şi de problemele cu alcoolul ale lui Ben şi de faptul că este un afemeiat care îşi petrece nopţile prin cluburi cu prietenii.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg