Donald Trump Jr. a rămas fără soţie pentru că a fost infidel şi... zgârcit

20 martie, 2018
donald trump jr jpeg

Fiul cel mare al preşedintelui american este în plin proces de divorţ. Soţia sa, Vanessa, a intentat actele de divorţ după 12 ani de căsnicie, motivând că au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă, dar că vor face din cei cinci copii prioritatea lor. Acum s-a aflat care ar putea fi cauzele care au dus la destramarea familiei lor.

Donald Trump Jr. i-a fost infidel soţiei sale

Potrivit presei internaţionale, Donald Trump Jr. i-a fost infidel soţiei sale, din 2011 până în 2012, pe când aceasta chiar era însărcinată. Culmea e că lucrul acesta nu îi era străin Vanessei, ea găsind nişte email-uri compromiţătoare între soţul său şi amantă. Femeia în cauză era o cântăreaţă pe nume Aubrey O`Day, pentru care Donald Trump Jr. a avut chiar sentimente puternice, ameninţându-şi la acea vreme soţia că o va părăsi de dragul amantei.

Ea a fost amanta lui Donald Trump Jr.

Toate acestea au fost, însă, muşamalizate şi uitate, Vanessa ştergând cu buretele aceste ”escapade amoroase” ale soţului ei din dorinţa de a-şi salva mariajul. Ba chiar, ulterior, Donald Trump Jr. şi Vanessa au mai avut alţi doi copii, sperând că astfel îşi vor repune pe picioare căsnicia. N-a fost să fie, multe alte lucruri au intervenit în mariajul lor, ajungând luna aceasta la divorţ.

Donald Trump Jr., zgârcit?

O altă cauză a acestui divorţ ar fi zgârcenia lui Donald Trump Jr., acesta dându-i ”o sumă modică” lunară soţiei sale pentru întreţinerea casei şi a copiilor, dar şi pentru cheltuielile ei. Aşa s-a văzut nevoită Vanessa să apeleze la mama sa pentru un sprijin financiar. ”O tratează ca pe oricine. O ajută foarte puţin şi o ţine pe un un buget infim. Nu duce o viaţă plină de lux şi-şi permite rar să plătească o masă în oraş”, spune o sursă pentru Page Six. Acesta să fie, aşadar, motivul despărţirii lor? Să se fi săturat Vanessa să fie locul doi în viaţa soţului său?Recente pe Ok! Magazine

Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg