Drake şi Taylor Swift au o relaţie?

10 noiembrie, 2016
drake taylor png

În ultimele săptămâni s-a tot zvonit că Drake ar fi pus ochii pe Taylor Swift (26) şi că face tot posibilul să-i intre pe sub piele.

Drake vrea o relaţie cu Taylor?

Potrivit HollywoodLife.com, după despărţirea de Rihanna, Drake s-ar fi îndrăgostit de cântăreaţa Taylor Swift, care de curând a rămas şi ea fără iubit. Mai mult de atât, cei doi ar fi petrecut câteva momente împreună şi s-ar fi apropiat destul de mult.

Cât despre eforturile lui Drake de a o cuceri pe Taylor, publicaţia amintită anterior titrează că acesta a început să-i facă artistei diferite cadouri pentru a ajunge la inima ei. ”Drake ştie o cale să o cucerească pe Taylor şi va miza pe ea. Zilele trecute, s-a dus la PetCo şi a cumpărat diverse accesorii pentru cele două pisici ale lui Taylor”, spune un  martor.

Mai mult de atât, Drake are de gând să-i facă lui Taylor şi alte cadouri, doar pentru a-i demonstra cât de mult înseamnă pentru el. ”O să-i cumpere o geantă specială, semnată de un designer vestit, pentru atunci când va călători cu pisicile ei. Asta este modalitatea lui Drake de a o apropia pe Taylor de el. ”, mai spunea o sursă din anturajul lui Drake.

Taylor îşi iubeşte foarte mult cele două pisici Scottish Folds - Meredith and Olivia.

Amintim că primele zvonuri privind o relaţie amoroasă între ei au apărut în luna octombrie, de ziua rapperului, când, chipurile, ar fi fost destul de intimi. Ulterior, zvonurile s-au accentuat când Drake a postat câteva imagini de la o petrecere de Halloween, la care a participat şi Taylor.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg