Dramele prin care a trecut Cher alături de mama ei, Georgia Holt, acum în vârstă de 94 de ani

15 iunie, 2020
1 screenshot 2020 06 15 at 11 34 15 png png

Solista de 74 de ani şi mama ei şi-au surprins fanii cu imagini neaşteptate, ce dovedesc un aspect fizic surprinzător, ţinând cont că ambele sunt trecute bine de prima tinereţe... O tinereţe încercată pentru amândouă şi un destin surprinzător.

Din când în când, superstarul împărtăşeşte pe reţelele sociale imagini cu mama ei, Georgia, instantanee care stârnesc valuri de comentarii, căci cea din urmă arată spectaculos, în ciuda etăţii sale de 94 de ani. Cher şi mama ei sunt foarte apropiate, deoarece copilăria cântăreţei a fost greu încercată. Georgia a divorţat de tatăl fiicei ei, un sofer de tir, înainte ca Cherilyn să facă un an şi a fost nevoită să muncească din greu pentru a-şi hrăni copilul: “ Eram extrem de sărace”, povesteşte Cher, care a fost plasată, din acest motiv, într-un orfelinat catolic, deoarece mama ei lucra ca şi chelneriţă cu program de noapte. Aceasta îşi mai aminteşte că mama ei o iubea nespus şi se gândea că această situaţie va fi doar temporară, până se pune pe picioare, dar atunci când a dorit să o ia înapoi din acest cadru instituţionalizat, i s-a spus că este o mamă nepotrivită şi au somat-o să îşi dea copilul spre adopţie. A durat şase luni până când, cu ajutorul poliţiei locale, Cher a fost plasată înapoi în grija mamei ei. “Mama se simţea atât de neputincioasă şi neputinţa este un lucru oribil”, adaugă starul, care a compus şi o melodie în 2000 despre acest incident, intitulată Sisters of Mercy. “Nu vreau să discreditez nicio religie, chiar voiam să devin măicuţă atunci când urmam cursurile şcolii catolice, dar am simţit că trebuie să scriu despre lucrurile care pot răni şi alţi oameni”. 

La şcoală s-a confruntat cu fenomenul numit bullying, deoarece toţi copiii râdeau de faptul că suferea de dislexie: “Nu puteam să citesc sau să despart în silabe şi nu prea înţelegeam cifrele. Dacă eşti dislexic, cifrele ţi se par nişte mâzgălituri. Profesorii mă considerau foarte inteligentă, dar credeau că nu vreau să îmi dau silinţa să învăţ”. Marginalizată şi nefericită, Cher a devenit un copil problemă: “La nouă ani eram mai sălbatică decât am fost toată adolescenţa mea. Am furat un cal, am sărit pe un camion în mişcare şi am învăţat de la bunica mea să conduc la 11 ani”. De altfel, fura adesea maşina mamei ei, un Pontiac decapotabil, pentru a da ture… ilegale prin oraş. Escapadele sale au luat sfârşit când a făcut acelaşi lucru cu maşina unui prieten, iar acesta a declarat-o furată, ea fiind prinsă de poliţie. 

Cher şi Georgia sunt foarte apropiate în prezent
Cher şi Georgia sunt foarte apropiate în prezent

Talentul muzical l-a moştenit, însă, de la mama ei. Georgia Holt a avut parte de apariţii atât pe scenă, cât şi în producţii cinematografice, fiind, deopotrivă, actriţă şi cântăreaţă. Viaţa ei personală a fost, însă, extrem de tumultuoasă. Cu şase căsnicii la activ, dintre care una cu repetiţie, cea cu tatăl lui Cher, John Sarkisian, aceasta a găsit încă un tată bun pentru fiicele ei abia după cea de-a cincea căsătorie, cea cu bancherul Gilbert Hartmann LaPiere. Acesta i-a adoptat cele două fiice, pe Cher şi pe Georganne, dându-le şi numele de familie, LaPiere. 

Cher o vede pe mama ei drept o luptătoare care abia după 80 de ani a declarat că a cunoscut fericirea cu adevărat: “Mama crede că nicio femeie nu trebuie să se gândească ca ar avea un termen de expirare odată cu trecerea timpului”. Copilăria mamei ei a fost teribil de dureroasă. Cu un tată alcoolic şi violent şi o mamă de numai 13 ani care a părăsit familia când Georgia avea doar 5 ani, aceasta a fost trimisă să cânte în cluburi. La 10 ani deja făcea duete şi turnee, deşi faptul că era prost plătită a mai ţinut-o în foame mulţi ani.

Georgia Holt a sfidat moartea din fragedă pruncie şi are, acum 94 de ani.
Georgia Holt a sfidat moartea din fragedă pruncie şi are, acum 94 de ani.

Mama ei s-a răzgândit şi a cerut custodia pe când ea avea 13 ani, însă apoi nu a mai dorit-o şi a trimis-o, din nou, la tatăl ei, un tată care încercase de mai multe ori să o omoare atât pe ea, cât şi pe fratele ei, considerând că sunt prea multe guri de hrănit . Astfel, Georgia a fugit de acasă în Los Angeles şi s-a angajat ca bonă. L-a cunoscut apoi pe tatăl lui Cher la 17 ani, dar când a rămas gravidă, s-a gândit imediat la avort, însă a decis, în cele din urmă, să păstreze sarcina, chiar dacă era conştientă că nu va rămâne cu Johnny.  Acum, după ce a divorţat de ultimul soţ de mai bine de 20 de ani, Georgia se confesează: “După ultimul divorţ, mi-am jurat că nu mă voi recăsători, dar e ciudat, căci în ultimii ani mă gândesc tot mai des la faptul că mi-aş dori să cunosc un bărbat cu simţul umorului. Nu mă interesează dacă are sau nu bani”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg