Drew Barrymore: „Facebook distruge relaţiile amoroase”

4 august, 2010

Actriţa recunoaşte avantajele reţelelor online de comunicare, dar spune că Facebook are un mare defect: distruge relaţiile de iubire. Cu ajutorul Facebook, ţinem legătura cu prieteni mai vechi, dar astfel de reţea socială ne face şi o mare defavoare

Actriţa recunoaşte avantajele reţelelor online de comunicare, dar spune că Facebook are un mare defect: distruge relaţiile de iubire.

Cu ajutorul Facebook, ţinem legătura cu prieteni mai vechi, dar astfel de reţea socială ne face şi o mare defavoare: face să dispară misterul şi, implicit, interesul unuia faţă de celălalt, la începutul unui relaţii romantice. Cel puţin asta susţine Drew Barrymore. „Nu-mi place că Facebook oferă din prima prea multă informaţie şi nici un pic de intimitate”, a declarat vedeta pentru o publicaţie destinată femeilor. „Imediat ce cunoşti pe cineva, ştii deja totul despre acea persoană. Ce se mai întâmplă atunci cu întâlnirile dintre un bărbat şi o femeie, când încep să afle unul despre celălalt tot felul de amănunte: profesiile pe care le au, relaţiile cu prietenii, preferinţele, etc.?! Eu sunt o romantică, iar această perspectivă pe care o prezintă Facebook mă sperie.”