Drew Barrymore, fără soţ pe felicitarea de Crăciun. S-au despărţit?

3 decembrie, 2015
will kopelman hepta 2050065 jpg jpeg

La sfârşitul lunii octombrie au apărut primele zvonuri potrivit cărora Drew şi soţul ei, Will Kopelman, s-ar fi despărţit. Însă, zilele au trecut şi cum informaţia nu s-a confirmat, toată lumea a crezut că a fost vorba doar de o ştire eronată. Nici acum nu ştim care este adevărul, însă ştim că-n noua felicitare de Crăciun soţul lui Drew Barrymore a fost lăsat pe dinafară.

De Ziua Recunoştinţei a postat o altă fotografie în care apare doar alături de copiii ei

Cum am intrat în sezonul sărbătorilor de iarnă, vedetele se întrec în a face cele mai reuşite felicitări de Crăciun. Anul acesta, Drew Barrymore este vedeta care a dat startul, dând publicităţii felicitarea ei de Crăciun, de anul acesta.

Felicitarea de Crăciun a lui Drew Barrymore

Şi pe cât am fi de încântaţi că în felicitare apare actriţa noastră preferată alături de cele două fiice ale sale, nu putem să nu ne întrebăm de ce Will Kopelman, soţul lui Drew, nu este şi el ilustrat alături de familia sa. Să fie un alt semn care să ne dezvăluie că cei doi se pregătesc de un divorţ?

Fotografie postată de Drew Barrymore, pe contul ei de Instagram, în luna iunie, atunci când au împlinit trei ani de mariaj

Amintim că RadarOnline a titrat în octombrie că cei doi au decis să divorţeze şi că deja trăiesc de câteva luni separat. Motivul separării lor ar fi independenţa lui Drew, care pare să-i fi dat bătăi de cap lui Will în aceşti trei ani de mariaj.

Amintim că, Drew Barrymore şi Will Kopelman şi-au unit destinele în iunie 2012, la un an de când şi-au început relaţia amoroasă. La momentul căsătoriei, Drew era însărcinată cu primul ei copil, fetiţa Olive. Drew şi Will sunt părinţii celor două fetiţe, Olive şi Frankie.

Will şi cele două fetiţe ale sale cu Drew BarrymoreRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg