Drew Barrymore îşi presează iubitul s-o ia de soţie

3 mai, 2011

Will Kopelmann ia în calcul varianta de a-şi părăsi celebra iubită, pentru că nu mai suportă presiunea, la care-l supune aceasta, de-a face un copil cu ea şi de a-i deveni soţ. După numai trei luni de relaţie, Drew Barrymore (36) îl bate la cap pe iubitul ei

Will Kopelmann ia în calcul varianta de a-şi părăsi celebra iubită, pentru că nu mai suportă presiunea, la care-l supune aceasta, de-a face un copil cu ea şi de a-i deveni soţ.

După numai trei luni de relaţie, Drew Barrymore (36) îl bate la cap pe iubitul ei, consultantul de artă Will Kopelmann, să se pregătească de nuntă şi să facă un copil cu ea. Motiv pentru care acesta încearcă să pună capăt idilei cu faimoasa actriţă. Cel puţin asta susţin câţiva apropiaţi de-ai lor. Se pare că Drew s-a destăinuit prietenilor ei că şi-a găsit sufletul pereche în persoana iubitului ei, în ciuda faptului că Will este un petrecăreţ pe cinste, întotdeauna în căutare de distracţie. „Drew a băgat în viteză şi a demarat în trombă în relaţia asta, sufocânu-l astfel pe Will. La numai câteva luni de când deveniseră un cuplu, ea a început să-l copleşească cu discuţii despre copii şi nuntă. De asemenea, a început să insiste ca el să se mute cu ea în vila ei din Los Angeles. Iar acum Will e cam speriat”, declaraă sursa.